MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Cemented

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Timuçin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
17
Benim pilde son durum bu
2 yıllık cihaz.cogunlukla wifi ile kullanildi.konum kapali parlaklik orta.whatsap Instagram haric uygulamalarin arkaplanda calismasi engellendi.5 saat ustu ekran suresi alanlarin nasil yaptiklarini merak ediyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Genel olarak miui12 batarya konusunda kötü. Ama her yeni güncellemede daha iyi oluyor.
Genel olarak 4-5 saat arası süre veriyor. Miui 11 de bu 6-7 saat arasıydı.
Dün miui 12 de ilk defa 6 saat süre aldım. Ama miui 11 de bu süreyi batarya % 20-25 kaldığında alıyordum.
(Not: Telefon yaklaşık 2,5 yıllık)

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-06-01-21-34-34-774_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-06-01-21-34-34-774_com.miui.securitycenter.jpg
    221,5 KB · Görüntüleme: 78

hamzasoph

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hamza
Cihazım
redmi note 3
Konular
4
bildirim kisayollarinda senkronizasyon kisayolu yok.nedendir acaba ?

Xiaomi eu güncelleme açıklamasında bunun bug olduğunu yazmışlar. Bir sonraki betada düzelir

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
43
Benim pilde son durum bu
2 yıllık cihaz.cogunlukla wifi ile kullanildi.konum kapali parlaklik orta.whatsap Instagram haric uygulamalarin arkaplanda calismasi engellendi.5 saat ustu ekran suresi alanlarin nasil yaptiklarini merak ediyorum.

Bir buçuk gün arayla şarja taktığım cihazın bekleme süresini 20 saat, altı saattir elimden düşmediği ekran süresini ise 3.5 saat gösteriyor. Bazen de grafik göstergesi yüzde 100 iken birden 80 e düşüyor ve orada kalıyor.
Yani demem o ki pil performans kısmında bir problem var gibi. Alınan değerlerin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.
İleriki güncellemelerle Stabil hale gelir mi emin değilim ama bu duruma pek takılmayın. Daha evvelki kullanımınızla doğru orantılı olarak bataryanız bir günü çıkarıyorsa sıkıntı yok demektir.

Cemented

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Timuçin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
17
Bir buçuk gün arayla şarja taktığım cihazın bekleme süresini 20 saat, altı saattir elimden düşmediği ekran süresini ise 3.5 saat gösteriyor. Bazen de grafik göstergesi yüzde 100 iken birden 80 e düşüyor ve orada kalıyor.
Yani demem o ki pil performans kısmında bir problem var gibi. Alınan değerlerin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.
İleriki güncellemelerle Stabil hale gelir mi emin değilim ama bu duruma pek takılmayın. Daha evvelki kullanımınızla doğru orantılı olarak bataryanız bir günü çıkarıyorsa sıkıntı yok demektir.
Hocam grafiğin %80 den başlaması zaman zaman bende de oluyor. Ben onu, gün değişimi diye yorumlamıştım. Sanki grafiği sağa doğru kaydırınca %100 görünecek gibi düşünmüştüm. Ama grafik sağa kaymıyor. Sanırım bir bug var.
Dediğinize katılıyorum, ekran süresini az gösterse de genel olarak telefonu her gün aynı saatlerde şarja takıyorum. Miui11 de 6-7 saat gibi olan kullanım miui12 de 4-5 saat gibi gösteriyor. Aslında çok fazla kayıp yok ama ölçüm sorunlu gibi.
Aynı durum çubuk grafik görünümünde de var. Miliamper-saat olarak 3350 mah olan batarya, şarj bitimine yakın 1700 mah falan gösteriyor bazen. Bataryada %80 kayıp olsa şarj %10 kaldığında min 2400 mah göstermesi lazım.

Koçara

Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
43
Hocam grafiğin %80 den başlaması zaman zaman bende de oluyor. Ben onu, gün değişimi diye yorumlamıştım. Sanki grafiği sağa doğru kaydırınca %100 görünecek gibi düşünmüştüm. Ama grafik sağa kaymıyor. Sanırım bir bug var.
Dediğinize katılıyorum, ekran süresini az gösterse de genel olarak telefonu her gün aynı saatlerde şarja takıyorum. Miui11 de 6-7 saat gibi olan kullanım miui12 de 4-5 saat gibi gösteriyor. Aslında çok fazla kayıp yok ama ölçüm sorunlu gibi.
Aynı durum çubuk grafik görünümünde de var. Miliamper-saat olarak 3350 mah olan batarya, şarj bitimine yakın 1700 mah falan gösteriyor bazen. Bataryada %80 kayıp olsa şarj %10 kaldığında min 2400 mah göstermesi lazım.
Ben bu ekran süresi takıntısını halâ anlamış değilim hocam. Miui11 de 9 saat aldığım zaman da 24 saatte bir şarja takıyorum şimdi de aynı. Üstelik bu corona günlerinde telefon elimizden düşmediği için kullanım süremiz de artmış olmasına rağmen.
İfade ettiğiniz gibi bir bug olabilir. O kadar methettiğimiz eu takımı bu sorunu neden düzeltemedi onu anlamak mümkün değil. 18 Haziran a kadar düzeltirlerse ne alâ...
Yoksa problem edilecek bir mevzu değil.

Cemented

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Timuçin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
17
Ben bu ekran süresi takıntısını halâ anlamış değilim hocam. Miui11 de 9 saat aldığım zaman da 24 saatte bir şarja takıyorum şimdi de aynı. Üstelik bu corona günlerinde telefon elimizden düşmediği için kullanım süremiz de artmış olmasına rağmen.
İfade ettiğiniz gibi bir bug olabilir. O kadar methettiğimiz eu takımı bu sorunu neden düzeltemedi onu anlamak mümkün değil. 18 Haziran a kadar düzeltirlerse ne alâ...
Yoksa problem edilecek bir mevzu değil.
Şurada 2 haftamız kaldı hocam :)
Çok önemli değil ama, kontrol panelinde senkronizasyon butonu olmaması gibi bugları da düzeltirler inşallah.
Xiaomi ekibinin Miui12 yazılımını mi6 için çok özenilmemiş buldum ben. Yeni kamera arayüzü eksik, yüzen uygulamalar eksik. Evet akıcılık var ama bazen uygulamalar tepki vermiyor. Bir kaç defa oldu. Miui9-10-11 ilk betaları dahil hiç bir zaman bu tip bir sorun olmamıştı.
Mi6 ya biraz yazık ediyorlar. Ticari kaygıları anlayabiliyorum ama bu kadar güçlü bir cihaz, hikayesi bitmemiş bir kahraman olmamalıydı.
Xiaomi'nin global pazara açılmasının çok önemli bir mihenk taşıydı Mi6

Koçara

Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
43
Şurada 2 haftamız kaldı hocam :)
Çok önemli değil ama, kontrol panelinde senkronizasyon butonu olmaması gibi bugları da düzeltirler inşallah.
Xiaomi ekibinin Miui12 yazılımını mi6 için çok özenilmemiş buldum ben. Yeni kamera arayüzü eksik, yüzen uygulamalar eksik. Evet akıcılık var ama bazen uygulamalar tepki vermiyor. Bir kaç defa oldu. Miui9-10-11 ilk betaları dahil hiç bir zaman bu tip bir sorun olmamıştı.
Mi6 ya biraz yazık ediyorlar. Ticari kaygıları anlayabiliyorum ama bu kadar güçlü bir cihaz, hikayesi bitmemiş bir kahraman olmamalıydı.
Xiaomi'nin global pazara açılmasının çok önemli bir mihenk taşıydı Mi6
Bir beta kullanıcısı olarak ufak tefek sorunların üzerinde pek durmam hocam. Onlar zamanla hallolur ama son cümlenizin altına kesinlikle imzamı atarım.
Mi6 bir Xiaomi efsanesidir ve kendisinden sonra bir türlü stabilite tutturamadığı son telefon modelidir.
Tabi bu Şahsi görüşüm...

achfighter

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Mi 6, Mi A3
Konular
7
Yukarıda bir arkadaş bende ekran dönmüyor demişti. Bizde yok öyle bir şey demiştik. Şimdi bende de ekran dönmemeye başladı. :D Otomatik döndürmeyi kapatıp açtım değişmedi.

alibasb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bilge
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Bu haber doğru mu acaba.

Üst Alt