- Adım
- İ.
- Cihazım
- Xiaomi Mi 6
- Konular
- 3
Miui 12 20.5.7 sürümünü bende güncelledim fakat canlı duvar kağıtları gelmedi ve yazı tipini değiştirmeme izin vermiyor malesef
Hallettim eyvallahMerhaba,
Aşağıdaki resimde belirttiğim "Try to download anyway" yazısına tıklayarak telefondan indirmeye başlayabilirsiniz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Super duvar kağıdını herkes kullanıyor sizde nasıl çıkmadı?Miui 12 20.5.7 sürümünü bende güncelledim fakat canlı duvar kağıtları gelmedi ve yazı tipini değiştirmeme izin vermiyor malesef
Temalardaki sorun şöyle hocamSuper duvar kağıdını herkes kullanıyor sizde nasıl çıkmadı?
Yazı tipini de temalardan değiştirebilirsiniz.
Ayarlara girip duvar kağıdı seçeneği üzerinden denediniz mi? Daha evvel temadan aktifleştirdiğimde bende de Stabil çalışmamıştı.Temalardaki sorun şöyle hocamResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Yazı tipinde de şöyle bir sorun varResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Çin betada her modele gelmiyor, eu rom onu düzenleyerek bütün modellere getiriyor. Eu rom kurduysanız ayarlarda vardırMiui 12 20.5.7 sürümünü bende güncelledim fakat canlı duvar kağıtları gelmedi ve yazı tipini değiştirmeme izin vermiyor malesef
Ayarlara girip duvar kağıdı seçeneği üzerinden denediniz mi? Daha evvel temadan aktifleştirdiğimde bende de Stabil çalışmamıştı.
Temalar uygulamasının güncellemesini kaldır seçeneğini yaptım verilerini temizledim iki sorunda düzeldi yinede teşekkürlerÇin betada her modele gelmiyor, eu rom onu düzenleyerek bütün modellere getiriyor. Eu rom kurduysanız ayarlarda vardır
Evet gerekli.hocam paylaşım için teşekkürler emeğinize sağlık
kamera modülü ve apk için magisk gereklimi