Yardım Mi 6 Wifi

mi5hakan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
mi5
Konular
3
Arkadaşlar kolay gelsin mi 6 11.0.6.0 sürümünü kullanıyorum cihaz unlocked ve birçok rom denedim cihazda bu romlarda da böyleydi cihazda wifi bağlıyken bağlantı çok yavaş indirme de çok yavaş mobil veride hiçbir problem yok evin interneti 8mbps ama diğer cihazlarla wifi bağlantısında tarayıcı performansında youtubedan video izlerken ya da playden uygulama indirirken problem yaşamıyoken mi 6 da wifida bariz bi şekilde çok yavaş olduğunu anlıyorsunuz 20mb lık play güncellemesini bile yarım saatte indiriyor youtube da video izlenmiyor ağa tek ben bağlıyken bile bu sorunu yaşayan ya da çözümünü bilen arkadaşlardan yardım talep ediyorum.

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Arkadaşlar modemin tam dibinde kullandıgımda internetin sorunsuz bir şekilde çalıştığını uzaklaştıkça çekmemeye başladığını fark ettim sizce sorun telefonun wifi donanımında mıdır?
Hocam kasa değişimi vs oldu mu wifi anteni ile ilgili bir sıkıntı olabilir

Oyla:

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
2.

2.el aldım geçmişini bilmiyorum maalesef. Wifi anteni değişimi yapan bildiğiniz bir yer var mı sağlam?
Nerede oturduğunuzu belirtirseniz hocam daha rahat yardımcı olabilir fikri olanlar :)

Oyla:
Üst Alt