- Adım
- serhat
- Cihazım
- iphone 7
- Konular
- 8
mi6 epic rom-global 9.0.2.0 rom ikisinde test ettim.yaani uygulaması google playden indirdiğimde uygulama açıyorum.tanıtım yapıyor tam uygulama kullanıma geçicem sonra küt uygulama durdu hatası veriyor.Bootloader kapadım sonra xiamtooolla flashladım.recovery wipe data çektim ama sorun hala devam ediyor.arkadaşımda mi5 pro var miu9 yüklü onda yaani çalışıyor mesela.
ve birde rehberde sağda elinle harflerle isim atlamada sorun var takılıyor atlamıyor.
sonra rehberim google ile uyumlu goole hesap kullanıyorum mehmet mesaj yoluyor ismi çıkmıyor.numara çıkıyor.ben ona msj atıyorum mehmei seçip bana cevap gelince ayrı bir kutu açıyor numara olarak.9.0.2.0 sürüm global yüklü içinde.yazılımsal basit sorunlar ama can sıkıcı.xiaomi twitter yazıyorum kimseden cevap yardım alamıyorum.acaba bu telefonu alarak hatamı yaptım düşüncesine kapılmaya başladım.
ve shealt-lg healt-google fit vs kurduğumda adım saymıyor.
şu konuda yazılarım bulunmakta.basit problemler var ama can sıkıyor.
Yardım - Mi6 adım sayma problemi hk.
ve birde rehberde sağda elinle harflerle isim atlamada sorun var takılıyor atlamıyor.
sonra rehberim google ile uyumlu goole hesap kullanıyorum mehmet mesaj yoluyor ismi çıkmıyor.numara çıkıyor.ben ona msj atıyorum mehmei seçip bana cevap gelince ayrı bir kutu açıyor numara olarak.9.0.2.0 sürüm global yüklü içinde.yazılımsal basit sorunlar ama can sıkıcı.xiaomi twitter yazıyorum kimseden cevap yardım alamıyorum.acaba bu telefonu alarak hatamı yaptım düşüncesine kapılmaya başladım.
ve shealt-lg healt-google fit vs kurduğumda adım saymıyor.
şu konuda yazılarım bulunmakta.basit problemler var ama can sıkıyor.
Yardım - Mi6 adım sayma problemi hk.