Yardım Mi 6 telefonum apple airpods ile az ses çıkartıyor

atakan2drk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Atakan
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 11.0.3
Telefon Modeli
Mi 6
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Xiaomi mi 6 kullanıyorum apple airpods bağlayınca çok az ses çıkıyor bunun çözüm yolu var mı acaba

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Xiaomi mi 6 kullanıyorum apple airpods bağlayınca çok az ses çıkıyor bunun çözüm yolu var mı acaba

Bende de redmi airdots var. iPhone harici hangi cihaz olursa olsun yüksek performans alıyorum. Ama iPhone berbat. Sanırım iPhone ses ile ilgili cihaza özel yazılımlar hazırlıyor.

Oyla:

Cengo1995

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Mi Max 3
Konular
0
dört aydır uğraşıyorum herhangi bir çözümü yok dolby atmos viper hiç birisi çözüm değil çözümü xiaomi nin bulması lazım diğer bütün telefonlarda çalışan kulaklık xiaomi telefonlarda ses vermiyor.telefonum mi max 3 rootlu eu rom kullanıyorum denemediğim rom kalmadı çözüm bulamadım.

Oyla:

atakan2drk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Atakan
Cihazım
Mi 6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dört aydır uğraşıyorum herhangi bir çözümü yok dolby atmos viper hiç birisi çözüm değil çözümü xiaomi nin bulması lazım diğer bütün telefonlarda çalışan kulaklık xiaomi telefonlarda ses vermiyor.telefonum mi max 3 rootlu eu rom kullanıyorum denemediğim rom kalmadı çözüm bulamadım.
Ben henüz almadım freebuds 3 alıcam sanırım sırf bu sorun yüzünden

Oyla:
Üst Alt