Hocam yedek vardı geri yükledim şu anda fastboot modunda açılıyor full, telefon açılmıyor anlayacağınız. 4 wipe yapıp tekrar kurdum yine aynısı oldu. No os installed gibi bir şey diyor romu yükledikten sonra.TWRP nizi güncelleyin ve 4 wipe yapın hocam. Yedeklerinizi almayı unutmayın.
Wipe Secenekelerınde Senın Yuzde 90 Systemde ısaretkı ve yanlıslıkla wıpe larken sistemide siliyosun systemde tik varsa wıpe ta kaldır o tiki ve sımdı yenı romunu flashla tekrar tekrarda wıpe lamana gerek yok yeterlı zaten suan wıpeladın cıhazı dırekt kur açr kurdum yine aynısı oldu. No o
Teşekkürler hocam, oldu bu şekilde şimdi twrp'den backup yapacağım hangilerini seçmem gerek.Wipe Secenekelerınde Senın Yuzde 90 Systemde ısaretkı ve yanlıslıkla wıpe larken sistemide siliyosun systemde tik varsa wıpe ta kaldır o tiki ve sımdı yenı romunu flashla tekrar tekrarda wıpe lamana gerek yok yeterlı zaten suan wıpeladın cıhazı dırekt kur aç
Restoreye Tıklayacaksın Türkçesi Geri Yükle Kardeşim Sonrasında Zaten Görünecektir Görünmüyorsa Eğer Depolama Seçeneklerini Değiştirip Görebilirsin Sonrasında Zaten Alışkın Olduğumuz Şeyler Sağa dogru Kaydır Kurulum Başlasın.İyi Forumlar Yardımcı Olduysam Eğer Bi beğenini AlırımTeşekkürler hocam, oldu bu şekilde şimdi twrp'den backup yapacağım hangilerini seçmem gerek.
O zaman bir beğeniden benden olsunRestoreye Tıklayacaksın Türkçesi Geri Yükle Kardeşim Sonrasında Zaten Görünecektir Görünmüyorsa Eğer Depolama Seçeneklerini Değiştirip Görebilirsin Sonrasında Zaten Alışkın Olduğumuz Şeyler Sağa dogru Kaydır Kurulum Başlasın.İyi Forumlar Yardımcı Olduysam Eğer Bi beğenini Alırım
O zaman bir beğeniden benden olsun