- Adım
- Eren Karakur
- Cihazım
- Mi 6
- Konular
- 142
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- revos 9.9.21
- Telefon Modeli
- mi 6
- Bootloader Kilidi
- Açık
cihazım orjinal imeili. miui 9'a geri döndüm ve beğenmeyip 4 wipe + format data yapıp yeniden başlatarak daha önceden almış olduğum yedeğimin sadece system ve data kısmını yükledim. yeniden başlattıktan sonra mi logosu geldi fakat sürekli twrpye attı. anlık yazıalr geldi tekrar başlattı bu hep böyle olunca bootu da geri yükledim ve telefon açıldı fakat nedense temiz kurulum olarak açıldı. telefonun hafızasında data yedeğinin herahngi bi' uygulamasına ait dosya yok bildiğiniz temiz kurulum gibi. sadece twrp klasöürnde yedek duruyor. xiaomi sim kart etkinleştirme servisi başlığı altında sim kart eşlestiriliyor... bildirimi var ama bi' türlü etkinleşmedi,şebeke yok. yeniden başlattım düzelmedi. n'apmalıyım ?
tekrar 4 wipe format data yaparak yedeği geri mi yüklemeliyim ? ya da efs mi yükemeliyim diyeceğim ama imei slotları dolu ?
Edit: yedekteki romun zip dosyasını kurdum ve üzerine sadece yedekten datayı kurdum düzeldi, yardımcı olan herkese teşekkür ederim
tekrar 4 wipe format data yaparak yedeği geri mi yüklemeliyim ? ya da efs mi yükemeliyim diyeceğim ama imei slotları dolu ?
Edit: yedekteki romun zip dosyasını kurdum ve üzerine sadece yedekten datayı kurdum düzeldi, yardımcı olan herkese teşekkür ederim
Son düzenleme: