Soru mi 6 şarj dönüştürücü

voodoo09

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hamdi
Cihazım
mi 6
Konular
1
merhabalar.. bende daha dün xiaomi mi 6 sahibi olarak sizlere katıldım.. bi kaç küçük sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.. şimdiden teşekkürler. iyi çalışmalar.. ben telefonumu hepsıburada sıtesınden aldım ve şarj adaptörü çin uyumlu oldugu için turkıye uyumlu dönüştürücü göndermişler ( de pa marka ).. yanlız gözüm hiç tutmadı çok sıradan geldı bana .. telefona bı zararı olmasından çekindigim için tavsıye edebılecegınız bi donusturucu varmıdır..? birde telefonda daha acemıyım xıaomı ılk kez kulllanıyorum .. yukardan ekran parlaklıgını ayarlıyorum ancak ekran kilit kapayıp acınca ekran parlaklık daha soluklasıyo.. kendisi geri alıyo gibi... bunu anlayamadım.. acaba pil tasarruf modu varda ben mı goremedım..? birde son olarak telefon mıuı 9 yuklu geldı bana.. surum 9.2.2 .. bıraz ınceledım cogu kişi cok memnun bu surumden.. yenı guncelleme yapayımmı kararsız kaldım.. bılgılendırırsenız memnun olurum.. iyi akşamlar..

voodoo09

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hamdi
Cihazım
mi 6
Konular
1
Hayır var, xiaomi cihazlarını çin versiyonu ve global versiyon olarak 2 çeşitli satıyor çin versiyonunda dönüştürücü olayı oluyor mecburen
hmm bunu da sayenizde öğrenmiş oldum.. hiç denk gelmedim ben hayret .. artık böyle kullanacagız olmadı alırız türkiye uyumlu adaptör.

Oyla:

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
hmm bunu da sayenizde öğrenmiş oldum.. hiç denk gelmedim ben hayret .. artık böyle kullanacagız olmadı alırız türkiye uyumlu adaptör.
Benden size bir tavsiye; xiaomi cihaz kullanırken herşeyi kafaya takmayın, eğer kullanımı engelleyen bir sorun teşkil etmiyorsa sorun etmeyin bırakın koskoca firmanın vardır bir bildiği. :)

Oyla:

voodoo09

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hamdi
Cihazım
mi 6
Konular
1
Benden size bir tavsiye; xiaomi cihaz kullanırken herşeyi kafaya takmayın, eğer kullanımı engelleyen bir sorun teşkil etmiyorsa sorun etmeyin bırakın koskoca firmanın vardır bir bildiği. :)
dogru evet.. ne kadar çok pimpirik o kadar çok stres... vardır bi bildikleri tabi güvenelimde nufus 1,5 milyar.. hangi birine güvencez.. bide birbirine benziyorlar oda cabası haha--haha--

Oyla:

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
dogru evet.. ne kadar çok pimpirik o kadar çok stres... vardır bi bildikleri tabi güvenelimde nufus 1,5 milyar.. hangi birine güvencez.. bide birbirine benziyorlar oda cabası haha--haha--
Ben cihazımı aldığımda ilk 5 gün dayanabilmiştim bootloader kilidini açmak için bakalım siz ne kadar dayanabileceksinjz? :D

Oyla:

HasanFB

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
19
tamamdır çok teşekkur ederim burhan bey..
[doublepost=1527206771,1527206568][/doublepost]
hasan bey benım bildigim türkiye uyumlu adaptör üretmiyor xiaomi 8-|
valla bilmiyorum o kadarını ama gayet hızlı biçimde sarj ediyor telefonu

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
tamamdır çok teşekkur ederim burhan bey..
[doublepost=1527206771,1527206568][/doublepost]
hasan bey benım bildigim türkiye uyumlu adaptör üretmiyor xiaomi 8-|
xiaomi türkiye uyumlu şarj aleti kutudan çıkıyor en azından benim aldıgım max 2 cihaz içinden bu şekilde çıktı

Oyla:

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
xiaomi türkiye uyumlu şarj aleti kutudan çıkıyor en azından benim aldıgım max 2 cihaz içinden bu şekilde çıktı
Sizin cihazınız clobal siyah renk olandır, mesela nenib cihazım china gold MDE40

Oyla:
Üst Alt