Soru mi 6 şarj dönüştürücü

voodoo09

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hamdi
Cihazım
mi 6
Konular
1
merhabalar.. bende daha dün xiaomi mi 6 sahibi olarak sizlere katıldım.. bi kaç küçük sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.. şimdiden teşekkürler. iyi çalışmalar.. ben telefonumu hepsıburada sıtesınden aldım ve şarj adaptörü çin uyumlu oldugu için turkıye uyumlu dönüştürücü göndermişler ( de pa marka ).. yanlız gözüm hiç tutmadı çok sıradan geldı bana .. telefona bı zararı olmasından çekindigim için tavsıye edebılecegınız bi donusturucu varmıdır..? birde telefonda daha acemıyım xıaomı ılk kez kulllanıyorum .. yukardan ekran parlaklıgını ayarlıyorum ancak ekran kilit kapayıp acınca ekran parlaklık daha soluklasıyo.. kendisi geri alıyo gibi... bunu anlayamadım.. acaba pil tasarruf modu varda ben mı goremedım..? birde son olarak telefon mıuı 9 yuklu geldı bana.. surum 9.2.2 .. bıraz ınceledım cogu kişi cok memnun bu surumden.. yenı guncelleme yapayımmı kararsız kaldım.. bılgılendırırsenız memnun olurum.. iyi akşamlar..

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
merhabalar.. bende daha dün xiaomi mi 6 sahibi olarak sizlere katıldım.. bi kaç küçük sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.. şimdiden teşekkürler. iyi çalışmalar.. ben telefonumu hepsıburada sıtesınden aldım ve şarj adaptörü çin uyumlu oldugu için turkıye uyumlu dönüştürücü göndermişler ( de pa marka ).. yanlız gözüm hiç tutmadı çok sıradan geldı bana .. telefona bı zararı olmasından çekindigim için tavsıye edebılecegınız bi donusturucu varmıdır..? birde telefonda daha acemıyım xıaomı ılk kez kulllanıyorum .. yukardan ekran parlaklıgını ayarlıyorum ancak ekran kilit kapayıp acınca ekran parlaklık daha soluklasıyo.. kendisi geri alıyo gibi... bunu anlayamadım.. acaba pil tasarruf modu varda ben mı goremedım..? birde son olarak telefon mıuı 9 yuklu geldı bana.. surum 9.2.2 .. bıraz ınceledım cogu kişi cok memnun bu surumden.. yenı guncelleme yapayımmı kararsız kaldım.. bılgılendırırsenız memnun olurum.. iyi akşamlar..
Yanında gönderilen dönüştürücüyü kullanabilirsiniz işinizi görecektir lakin daha iyileri elektrikçilerde elbette mevcuttur, 2. Olarak ekran otomatik parlaklık ayarı açık olabilir eğer değilse ve bu sorun devam ediyorsa son sürüme güncellemenizi tavsiye ederim, 3. Olarak ayarlar/pil ve performans/ pil tasarrufu yolunu izleyerek pil tasarrufunu aktif edebilirsiniz ve son olarak güncel sürüm veriliyorsa yararınıza bir değişiklik olduğu içindir en son 9.5.6.0 OCAMİFA kod isimli güncellemeyi yüklemeniz tavsiye edilir zira birçok stabilizasyon iyileştirilmesi gerçekleşti.

Oyla:

voodoo09

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hamdi
Cihazım
mi 6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ilginiz ve verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.. bilgileri uygulayıp deneyecegim.. biraz kullanınca herşey daha güzel olucak diye düşünüyorum.. dönüştürücü de ise adaptöre takıp prize takınca sanki boşluk var gibi.. prizden cekince adaptör geliyor ama başlık prizde kalıyor.. yenisini almak iyi olacak sanıyorum.. tekrar teşekkürler.

Oyla:

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
ilginiz ve verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.. bilgileri uygulayıp deneyecegim.. biraz kullanınca herşey daha güzel olucak diye düşünüyorum.. dönüştürücü de ise adaptöre takıp prize takınca sanki boşluk var gibi.. prizden cekince adaptör geliyor ama başlık prizde kalıyor.. yenisini almak iyi olacak sanıyorum.. tekrar teşekkürler.
Dönüştürücünün prizde kalması doğal birşey isterseniz içini açıp metalleri sıkıştırırsanız adaptörü daha sıkı tutar ve boşluk sorunu ortadan kalkar hatta bir temazsızlık varsa o da goderilmiş olur buda şarj sürenize olumlu yönde etkiler, rica ederim ne zaman isterseniz biz buradayız.

Oyla:

voodoo09

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hamdi
Cihazım
mi 6
Konular
1
tamam.. teşekkürler tekrar.. iyi geceler..

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
tamam.. teşekkürler tekrar.. iyi geceler..
sarj aletini sürekli o çevirici ile kullanacaksınız o çevirici içerisinde elektronik bir parça mevcut degil sarj aleti ile çevirici arasına 404 yapıştırıcı diger adı japon ile yapıştırın sorununuz tamamen çözülmüş olacaktır

Oyla:

HasanFB

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
19
bende hepsiburadadan aldım bana normal türkiye uyumlu adaptör gönderdiler.

Oyla:

voodoo09

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hamdi
Cihazım
mi 6
Konular
1
sarj aletini sürekli o çevirici ile kullanacaksınız o çevirici içerisinde elektronik bir parça mevcut degil sarj aleti ile çevirici arasına 404 yapıştırıcı diger adı japon ile yapıştırın sorununuz tamamen çözülmüş olacaktır
tamamdır çok teşekkur ederim burhan bey..
[doublepost=1527206771,1527206568][/doublepost]
bende hepsiburadadan aldım bana normal türkiye uyumlu adaptör gönderdiler.
hasan bey benım bildigim türkiye uyumlu adaptör üretmiyor xiaomi 8-|

Oyla:

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
tamamdır çok teşekkur ederim burhan bey..
[doublepost=1527206771,1527206568][/doublepost]
hasan bey benım bildigim türkiye uyumlu adaptör üretmiyor xiaomi 8-|
Hayır var, xiaomi cihazlarını çin versiyonu ve global versiyon olarak 2 çeşitli satıyor çin versiyonunda dönüştürücü olayı oluyor mecburen

Oyla:
Üst Alt