- Adım
- Furkan
- Cihazım
- Mi Note 10
- Meslek
- Animator
- Konular
- 3
Merhaba telefonum açılmıyor rom atamıyorum en son eu beta rom kulanıyordum artık global stabile geçmenin vakti geldi dedim ve
telefona rom atmaya çalıştım aşağı yukarı 5-6 yıldır rom atıyorum ve bir şekilde hallediyordum ama bu sefer olmuyor mi flash twrp şubu hiçbiri olmadı
Telefonun şuanki durumu Mi yazısı sönüp sönüp yanıyor içinde rom bile olmayabilir
Twrp yüklü
Bootloader kilidi açık
Fastboot a giriyor
Ama fastbottan rom yemiyor
mi flash v2 de couldn't find script hatası veriyor
1.versiyonda da getvar hatası veriyor
En son böyle olduğunda TWRP den rom atabilmiştim bu sefer oda olmuyor denediğim tüm romlar package extract file took 00s de kalıyor
Ne yapmam gerekiyor bilemedim twrp den yükleme yapacağım rom dosyasını nerden indireceğimi araştırdım bulamadım
Şimdiden teşekkürler
telefona rom atmaya çalıştım aşağı yukarı 5-6 yıldır rom atıyorum ve bir şekilde hallediyordum ama bu sefer olmuyor mi flash twrp şubu hiçbiri olmadı
Telefonun şuanki durumu Mi yazısı sönüp sönüp yanıyor içinde rom bile olmayabilir
Twrp yüklü
Bootloader kilidi açık
Fastboot a giriyor
Ama fastbottan rom yemiyor
mi flash v2 de couldn't find script hatası veriyor
1.versiyonda da getvar hatası veriyor
En son böyle olduğunda TWRP den rom atabilmiştim bu sefer oda olmuyor denediğim tüm romlar package extract file took 00s de kalıyor
Ne yapmam gerekiyor bilemedim twrp den yükleme yapacağım rom dosyasını nerden indireceğimi araştırdım bulamadım
Şimdiden teşekkürler