Yardım Mi 6 Rehber Problemi

conspire

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi6
Konular
1
Arkadaşlar herkese merhabalar...
Ben yaklaşık bir aydır mi6 64 gb cihaz kullanıyorum. Global rom 8.2.2 kararlı versiyon yüklü. Cihazımda şöyle bir problem yaşıyorum;
Telefonuma aramalar geldiğinde veya ben arama yaptıktan sonra arama kayıtlarına baktığımda isim olarak aradığım kişiden başkasının ismini görüyorum ancak numaraya baktığımda doğru numarayı görüyorum. Yani arama kayıtlarında doğru numaranın üstünde yanlış isim yazıyor ( örneğin ahmetin numarasını görüyorum ancak üstünde isim olarak mehmet yazıyor.) aynı şey mesajlarda da oldu, gelen mesaj örneğin ahmetten geliyor numara doğru ancak rehberde k i farklı bir isim görünüyor.
Çok can sıkıcı bir durum daha önceden benzer sorunla karşılaşan varmı yada çözüm yolu bilen varsa yardım edebilirmi ?? şimdiden teşekkürler....

VSM

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
VESİM
Cihazım
Mİ5 32 GB
Konular
64
Arkadaşlar herkese merhabalar...
Ben yaklaşık bir aydır mi6 64 gb cihaz kullanıyorum. Global rom 8.2.2 kararlı versiyon yüklü. Cihazımda şöyle bir problem yaşıyorum;
Telefonuma aramalar geldiğinde veya ben arama yaptıktan sonra arama kayıtlarına baktığımda isim olarak aradığım kişiden başkasının ismini görüyorum ancak numaraya baktığımda doğru numarayı görüyorum. Yani arama kayıtlarında doğru numaranın üstünde yanlış isim yazıyor ( örneğin ahmetin numarasını görüyorum ancak üstünde isim olarak mehmet yazıyor.) aynı şey mesajlarda da oldu, gelen mesaj örneğin ahmetten geliyor numara doğru ancak rehberde k i farklı bir isim görünüyor.
Çok can sıkıcı bir durum daha önceden benzer sorunla karşılaşan varmı yada çözüm yolu bilen varsa yardım edebilirmi ?? şimdiden teşekkürler....

rehberinizi sim kartta mı farklı bir bulut uygulamasında mı ( mi hesabı, google vb ) kullanıyorsunuz

Oyla:

conspire

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
rehberinizi sim kartta mı farklı bir bulut uygulamasında mı ( mi hesabı, google vb ) kullanıyorsunuz

Açıkçası rehberimi eski telefonumdan NFC yoluyla mi 6 cihazıma aldım ve öylece kullanmaya devam ettim. Siz sorunca rehberi nereden kullandığıma bakmaya çalıştım ancak onu da göremedim.

Oyla:

msy

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Mi 6 (Yknda)
Konular
13
Hocam Samsung telefonumda da aynı sıkıntıyı yaşamıştım bir ara sıfırlayınca düzeldi

Oyla:

conspire

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Samsung telefonumda da aynı sıkıntıyı yaşamıştım bir ara sıfırlayınca düzeldi
Evet msy telefonumu sıfırladım ve şimdilik düzeldi umarım tekrarlanmaz, teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: msy
Oyla:
Üst Alt