Soru Mi 6 pili iyi giden rom

rahatkafasii

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Konular
45
Arkadaşlar eu beta 9.6.13 yüklü bir kaç uygulamaya destek vermiyor hata verip atıyor, ve pil az gidiyor. Cihaz 1.5 senelik 2 saat anca ekran süresi alıyorum pil ölü biraz ama hangi sürüme döneyim? yardımcı olur musunuz

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Size çok iyi gelen bir başkası için aynı olmayabilir

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Haklısınız olmayabilir. Ama aynı iki cihazın biri 7 saat diğeri 1.5 saat ekran süresi alıyor ise bence yazılımsal cözüm yerine donanımsal cözüme odaklanmak gerekir. Kendime göre iyi olan sürümü belirtim artık arkadaşın insiyatifine kalmış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama yoğun kullanıyorum sürekli medyaday işlerim oluyor ona rağmen iyi dayanıyor ama dediğim gibi herkeste değişir bu olay belki sizde iyi sonuç verir bu sürüm , belki değiştirmez , belki de daha kötü.yapar. deneyerek görmek lazım.
Hocam pugb gibi oyunlar oynamıyorsanız o süre normal değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama yoğun kullanıyorum sürekli medyaday işlerim oluyor ona rağmen iyi dayanıyor ama dediğim gibi herkeste değişir bu olay belki sizde iyi sonuç verir bu sürüm , belki değiştirmez , belki de daha kötü.yapar. deneyerek görmek lazım.
Hocam pugb gibi oyunlar oynamıyorsanız o süre normal değil.

Oyla:

rahatkafasii

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Konular
45
Haklısınız olmayabilir. Ama aynı iki cihazın biri 7 saat diğeri 1.5 saat ekran süresi alıyor ise bence yazılımsal cözüm yerine donanımsal cözüme odaklanmak gerekir. Kendime göre iyi olan sürümü belirtim artık arkadaşın insiyatifine kalmış.
dediğiniz gibi donanımsal olarak batarya gitti, 1.5 senelik cihaz biraz hor kullanmışım.. teşekkür ederim öneriniz için hocam

Oyla:

rahatkafasii

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Konular
45
evde wifi olmadığı için, hepsini hemen deneyemeyeceğim, hepinize teşekkür ederim.. benim gibi sıkıntı çeken sorunsuz sürüm arayanlara fayda sağlar bu post.. önerilere devam edebilirsiniz

Oyla:
Üst Alt