Yardım Mi 6 Parmak İzi Sorunu

denizssl

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Deniz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
12
Merhaba. Bu gün cihazımda parmak izi sorunu yaşamaya başladım. Home butonu sorunsuz çalışıyor ama parmak izini kullanamıyorum. Kilit ekranını ve uygulama kilidini açamıyorum. Ayarlardan parmak izi ekleyebiliyorum. Yazılım sorunu olduğunu düşündüm. Sistem güncel. Dün böyle bir sorunum yoktu. Bu gün saat (akşam) 9 gibi oluştu. Ne yapmam lazım? Format atayım mı? Son sürümü mü (MIUI10) bekliyeyim?

denizssl

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Deniz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
12
inşallah sorununuz çözülür
Az önce format attım. Hala düzelmedi. Bir donanım durduk yere bozulmaz. Telefon düşmedi, darbe almadı, ıslanmadı. Çok temiz kullanıyorum. Delta Servis garantisi var. Vermeli miyim?

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Az önce format attım. Hala düzelmedi. Bir donanım durduk yere bozulmaz. Telefon düşmedi, darbe almadı, ıslanmadı. Çok temiz kullanıyorum. Delta Servis garantisi var. Vermeli miyim?
Vermeden önce farklı rom deneyin hocam.
Eğer sorun devam ederse demek ki durduk yere de olsa sorununuz donanımsal :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

mahmutbk77

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi note 3
Konular
15
arkadaşın dediği gibi rom kurup deneyin derim garanti son seçenek olsun

Oyla:

Onoresa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Henüz yok
Konular
4
Ayarlarda parmağınızı okuyor ise donanımsal sıkıntı yoktur diye tahmin ediyorum. Mantıken öyle olması lazım angel~~

Oyla:

Serkan.06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 6
Konular
4
konudan müzdarip olan benim gibi başka arkadaşlarda olmuştu ve konu tartışılmıştı. bl açıksa fastboot ile clean all seçeneği seçilerek yükleme yapılıp sorun yazılımsal ise çözülür.ben öyle çözdüm.çözülmezse servise öyle gönder.bende önce rom denemeni tavsiye ediyorum.yalnız verileri yedekle çünkü herşey silinecek.

önceki konu içinden işine yarayacak şeyler olabilir: Yardım - Mi 6 Parmak izi kayboldu

Oyla:

denizssl

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Deniz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
12
Arkadaşlar sorunu çözdüm. Şu an sıkıntısız çalışıyor. Bir kaç kez parmak izi ekleyip sildim. Cihazı yeniden başlattım. FingerprintExtensionService 'i sıfırladım. En sonunda düzeldi. Donanımsal bir sıkıntı yokmuş çok şükür.

Oyla:
Üst Alt