Yardım Mi 6 Parmak izi kayboldu

Polzel4455

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Abdurrahim
Cihazım
Mi6
Konular
10
Bu gün birden çalışmamaya başladı .Sonra parmak izinin menusunun tamamen kaybolduğunu farkettim .Hard format dahil herşeyi denedim çalışmadı yardım bekliyorum .Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim .

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Serkan.06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 6
Konular
4
Peki menü tuşu çalışıyor muydu hocam bende çalışmıyor

Onu hatırlayamadım dostum.olayin paniği baya büyüktü :)

Oyla:

Polzel4455

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Abdurrahim
Cihazım
Mi6
Konular
10
Onu hatırlayamadım dostum.olayin paniği baya büyüktü :)

Peki son bir şey sorayım o zaman fastboot olayı Garanti'yi etkiler mi :)

Oyla:

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Peki son bir şey sorayım o zaman fastboot olayı Garanti'yi etkiler mi :)

Garanti yi etkilemez ama bootloader kilidi açık olması lazım

MI 5s Epic 9.5.2.0 Stabil

Oyla:

Serkan.06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 6
Konular
4
Aynen garantiyi etkilemez.etkileyecek olsa bu işlemi yapabilmek için bl yi açıyorsun önce o etkiler hocam.bl yi açınca herşey mübah tabiri caizse :)

Oyla:

Polzel4455

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Abdurrahim
Cihazım
Mi6
Konular
10
Aynen garantiyi etkilemez.etkileyecek olsa bu işlemi yapabilmek için bl yi açıyorsun önce o etkiler hocam.bl yi açınca herşey mübah tabiri caizse :)

Valla hocam biraz inceledim işlem baya karmaşık ve uzun sanırım en iyi seçenek garanti olacak

Oyla:

Serkan.06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 6
Konular
4
Valla hocam biraz inceledim işlem baya karmaşık ve uzun sanırım en iyi seçenek garanti olacak

Birde kilit açılma talebinde bulunduktan sonra 3 gün beklemen gerekiyor öyle bir durumda var.tercih senin hocam

Oyla:

mokarco

:))
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ejder
Cihazım
Mi 6 Seramik
Konular
4
Çözüm bulabildiniz mi? Durum düzeldi mi acaba? Bende de aynı durum mevcut. Dün birden bire parmak izi okuyucu çalışmadı. Fark ettim ki home tuşu olarak da çalışmıyor. Ayarlarda da parmak izi okuyucu kısmı yok :) Fabrika ayarlarına döndürdüm düzelmedi. Mi flash uygulaması ile "flash all" yaparak 9.2.2.2 / 9.2.3.0 / 9.5.3.0 / 9.5.6.0 / 9.5.8.0 hepsini denedim yinede çalışmıyor. İşimiz teknik servislik mi acaba, donanımsal mı? Düşürsem, kırsam neyse. Bişey olduğu da yok, durduk yere..

Oyla:

sahinsah52

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sah
Cihazım
Mi6
Konular
2
Çözüm bulabildiniz mi? Durum düzeldi mi acaba? Bende de aynı durum mevcut. Dün birden bire parmak izi okuyucu çalışmadı. Fark ettim ki home tuşu olarak da çalışmıyor. Ayarlarda da parmak izi okuyucu kısmı yok :) Fabrika ayarlarına döndürdüm düzelmedi. Mi flash uygulaması ile "flash all" yaparak 9.2.2.2 / 9.2.3.0 / 9.5.3.0 / 9.5.6.0 / 9.5.8.0 hepsini denedim yinede çalışmıyor. İşimiz teknik servislik mi acaba, donanımsal mı? Düşürsem, kırsam neyse. Bişey olduğu da yok, durduk yere..
Ayarlarda parmak izi menüsü olmaması yazılımsal olarak duruyor. Donanımla alakası olamaz diye düşünüyorum lakin flaslamış olmanıza rağmen gelmemesi çok ilginç.. Farklı bir rom kurarak deneyin.. Örneğin miui Pro.. Yüz tanıma da var onda. Bakalım menüde neler olacak.

Oyla:

Polzel4455

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Abdurrahim
Cihazım
Mi6
Konular
10
Hocam herşeyi denememe rağmen benimde olmamisti garantiye verdim mi6 larda parmak izi ekrana monte olduğundan bozulunca ekran değişimi yapılıyor yazılımsal bir sorun değil tamamen donanımsal ,garanti ekran değişimi yaptı sonrasında düzeldi fakat bende garanti sonrasında kamera performansı yerle bir oldu piksel piksel oldu ayrıca ekranda sararma ve beyaz leke oluştu dikkatine

Oyla:

mokarco

:))
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ejder
Cihazım
Mi 6 Seramik
Konular
4
Asaf04 rumuzlu arkadaşın şöyle bir önerisi olmuş;

"Çözümü basit cihazınız Mi5 değil galiba ama olsun önce %100 yapın şarjı 10 dk daha şarj edin yüzde yüz iken sonra telefonu yeniden başlatıp fişten çekin %0 olana kadar normal kullanın %0 oldup kendisi kapandıktan 5 dk sonra şarja takın açılınca parmak izi geri gelmiş olacak"

deneyeceğim eğer yemezse delta servise göndereceğim. Bakalım derman olabilecekler mi :) Başka yeni problemlerle geri dönmez cihaz inşallah. Çok memnundum resmen nazar değdi alete yahu :)

Oyla:
Üst Alt