Yardım Mi 6 parmak izi - home tuşu çalışmıyor

mokarco

:))
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ejder
Cihazım
Mi 6 Seramik
Konular
4
Dün birden bire parmak izi okuyucu çalışmadı. Fark ettim ki home tuşu olarak da çalışmıyor. Ayarlarda da parmak izi okuyucu kısmı yok :) Fabrika ayarlarına döndürdüm düzelmedi. Mi flash uygulaması ile "flash all" yaparak 9.2.2.2 / 9.2.3.0 / 9.5.3.0 / 9.5.6.0 / 9.5.8.0 hepsini denedim yinede çalışmıyor. İşimiz teknik servislik mi acaba, donanımsal mı? Düşürsem, kırsam neyse. Bişey olduğu da yok, durduk yere gitti. Telefondan herşey normal olarak çalışıyor, sıkıntısız.

baho5858

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
murararat
Cihazım
mi6
Konular
0
bendedeaynı sorun var ancak ayarlarda gözüküyor ne yaptıysam düzelmedi yardımcı olurmusun sen nasıl yaptın bende rom attım ancak düzelmedi

Oyla:

mokarco

Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ejder
Cihazım
Mi 6 Seramik
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bendedeaynı sorun var ancak ayarlarda gözüküyor ne yaptıysam düzelmedi yardımcı olurmusun sen nasıl yaptın bende rom attım ancak düzelmedi

Dostum delta servise gönderdim direk ön paneli orijinali ile garanti kapsamında ücretsiz olarak değiştirdiler. Sorunsuz çalışıyor şu anda eskisinden hiçbir farkı yok. Garantin devam ediyorsa içine bir not yazarak derdini anlatıp incelenmesi ve tamir edilmesi talebiyle gönder. İletişim numaranı da yaz mutlaka notuna. Anında dönüş yapıp bilgi veriyorlar. İçin rahat olsun :) geçmiş olsun.

Oyla:

baho5858

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
murararat
Cihazım
mi6
Konular
0
Eyvallah dostum garantiden çekiniyodum daha once rezil ettiler beni tessekur ederim verdigin cesaret icin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaç günde yapildi geldi

Oyla:

nokta

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bella
Cihazım
sagit
Konular
9
bende de parmak izini algılamıyordu bütün parmak izlerini kaç defa kaldırdım sildim yine olmadı en son tırnaklarımı kestim ellerimi suda beklettim tekrar parmak izi oluşturdum şimdi sıkıntı olmuyor :D

güncelleme: bende bu problem başlayalı 3-4 gün oluyor, ama dün bu yöntemle halettim

Oyla:

tolga585858

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
tolga
Cihazım
mi6
Konular
0
Merhaba abilerim, Kardeşlerim. Babamın mi6 telefonu var home tuşu bazen gitti. telefona reset attıktan sonra 5-10 saniye çalışıyor fakat sonra tekrar gidiyor. telefonu fabrika ayarlarına sıfırladım tekrar aynı sorunu yaşıyorum servis e götürücem. fakat götürmeden önce yapabileceğim başka bişey varmı?

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Merhaba abilerim, Kardeşlerim. Babamın mi6 telefonu var home tuşu bazen gitti. telefona reset attıktan sonra 5-10 saniye çalışıyor fakat sonra tekrar gidiyor. telefonu fabrika ayarlarına sıfırladım tekrar aynı sorunu yaşıyorum servis e götürücem. fakat götürmeden önce yapabileceğim başka bişey varmı?
Servise vermeden önce verierinizi yedek almayı unutmayınız

Oyla:

mokarco

Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ejder
Cihazım
Mi 6 Seramik
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benim mi 6 garanti kapsamındaydı ve delta servise gönderdim. ücretsiz olarak ön panel değişimi yapıldı. home tuşu ön panele tümleşik olduğundan komple değişti. göndermeden önce google play kullanıcı kimliğinizi devre dışı bırakın yoksa servis test yapamıyor. sizi arayıp şifrenizi istemesinler.

Oyla:

moreyno

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 6
Konular
4
Şuan aynı sorunu yaşıyorum.. işin ilginç tarafı. Ürün Delta Servis 4 gelince bu sorun ortaya çıktı.. mi6 cihazımı 4 defa servise gönderdim.. her seferinde sorunumu çözdüler ama başka bir sorun ile geldi..
şimdi ne yapacağımı bilemiyorum.. Garantisi bitti diye bana bir sürü masraf çıkaracaklarını düşünüyorum. Oysaki daha önce 1 defa bile böyle sorun olmamıştı..

Oyla:
Üst Alt