Yardım Mi 6 orijinallik

ScoRPioN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa Kandemir
Cihazım
Etab5 - Mi6
Konular
21
Birinden sıfır mi6 alacağım, yurtdışı/kayıtsız yalnız güvenemiyorum, orijinalliğini nasıl kontrol edebilirim? Başka konularda var yalnız eski, güncel olması için soruyorum

+ Olarak, cihaza IMEI atmaya gerek yok Dedi, püf noktası var vb. Doğru mudur bu?

ScoRPioN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa Kandemir
Cihazım
Etab5 - Mi6
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hovam ben bugüne kadar mi6 nın sahte olanını ne gördüm ne duydum.alacağın kişi referans gösteriyor mu?çok mu ucuza alıyorsun teli yoksa?şu konuya bi bak,sorgulama konusu

İpucu - Xiaomi cihazları doğrulama İMEİ/SERİ NO
Yok hocam , ilk defa yurtdışı alacağım da emin olamadım. IMEI olmadığı için o şekilde kontrol yapamam zaten, ki site açılmıyor kapalı sanırım, garantide yok, o zaman recovery kalıyor geriye, artık alırken bakacağım o zaman ona.

Birde bilginiz var ise, IMEI atmadan tek sim girişi 4ay 2si ile toplam da 8ay IMEI atmadan kullanabiliyoruz cihazı sanırım doğru mudur?

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Olarak, cihaza IMEI atmaya gerek yok Dedi, püf noktası var vb. Doğru mudur bu?
Bu kısmı hiç anlamadım. Püf noktası neymiş? Cihaz eninde sonunda süre dolunca kapanacak imei atmak lazım.

Mi6 nın sahtesi çakması yok. Cihazın içinde mi hesabı olmasın, imeileri kontrol edin. Sorun yoksa alabilirsiniz.

Oyla:

ScoRPioN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa Kandemir
Cihazım
Etab5 - Mi6
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu kısmı hiç anlamadım. Püf noktası neymiş? Cihaz eninde sonunda süre dolunca kapanacak imei atmak lazım.

Mi6 nın sahtesi çakması yok. Cihazın içinde mi hesabı olmasın, imeileri kontrol edin. Sorun yoksa alabilirsiniz.

aynen bende o kısmı anlamadım, neyse teşekkür ederim.

Oyla:
Üst Alt