Soru Mi 6 neden pahalı?

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Bir arkadaşım geçen gün Samsung s7 marka telefonunu satmak istediğini ve yerine bende gördüğü ve çok beğendiği mı 6 telefonun 128 GB olanından almak istediğini söyledi.
Ben 6/64 GB olan cihazımi geçen Nisan ayında cepport'tan 2000 TL ye satın almıştım. Anladığım kadarıyla mı 6 nın cepport'ta satışı su an için yok. Sadece N11 de satılıyor. Fakat Fiat'ı neredeyse mı 8 ile eşdeğer.Hadi dolar kuru yüksek diyelim ama normal şartlarda en fazla 3000 bilemediniz 3200 TL olması gerekirken fiati şu an 3900 TL civarında.
Arkadaşım benim gibi çentikli ekran sevmediği için mi 8 e yanaşmıyor. İllâki mı 6 olacak ama benim beş ay önce aldığım cihaza iki katı para vermek te galiba zor geliyor.
Mi 6 fiyatları neden bu kadar yükseldi acaba? Eldeki stoklar mı tükendi yoksa mı 8 beklenen performansı veremeyip beklentilerin altında kaldığı icin mı 6 nın kıymeti mı arttı insan merak ediyor doğrusu.
Çevremde mı 6 almak isteyen bir çok arkadaşım var. Lâkin cihazın tedarik edilememesi yada fiyatının aşırı yükselmesi yüzünden kararsız durumdalar.
Yakın zamanda mı 6 gelir mi gelirse fiyatlar normal seviyeye çekilir mi? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa tatmin edici bir cevap bayağı bir makbule geçerdi.

ibrahimseyda

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
mi 8
Meslek
eczacı
Konular
7
Şu an Çinde xiaominin kendi mağazasında bile satılmıyor, neden yok dediğimde mi8e yoğunlaştık ondan dediler. Bize geleceğini hiç sanmam.

Oyla:

Koçara

Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu an Çinde xiaominin kendi mağazasında bile satılmıyor, neden yok dediğimde mi8e yoğunlaştık ondan dediler. Bize geleceğini hiç sanmam.
Bu kötü olmuş.
Bu kötü olmuş.
Fırsatçılara gün doğdu desenize. Az önce n11 de 7.220 TL satış rakamıni görünce gözlerine inanamadım doğrusu. Mi 6 artık hayallerimizde kalacak gibi görünüyor.

Oyla:

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Mi note 3 mi6 dan sentetik testleri göz ardı ederseniz, emin olun daha dengelidir. İşlemci her işi oyunu ısınmadan uzun sürelerde çalıştırıyor. Kamerası zaten çok iyi. Bataryası da mi 6 dan iyi.

Oyla:

Koçara

Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi note 3 mi6 dan sentetik testleri göz ardı ederseniz, emin olun daha dengelidir. İşlemci her işi oyunu ısınmadan uzun sürelerde çalıştırıyor. Kamerası zaten çok iyi. Bataryası da mi 6 dan iyi.
Benim açımdan bir sıkıntı yok. Ben mi 6 almadan önce ilk tercihim note 3 tü. Son anda mı 6 almaya karar verdim ve iyi ki almışım diyorum. Cihazı ve performansını gören bir kaç dostum ısrarla mı 6 istiyorlar.
Bir kaç kişiye mı note 3 ü tavsiye etmiştim zaten.

Oyla:

Grkm_sahiin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem
Cihazım
Mi6
Konular
13
Satmayı düşünmüştüm hiç satmıyım madem :)

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Bu ne şimdi

Ekli dosyalar

• IMG_20180905_162436.jpg
    IMG_20180905_162436.jpg
    113,6 KB · Görüntüleme: 101
Oyla:

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
30
Hepsiburadaki fiyatı bende görünce ne yapacağımı şaşırdım.

Oyla:

Koçara

Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Tevekkeli değil. Arkadasım altı ay önce 2000 TL ye aldığım telefona 2500 TL teklif etti. Bizim mi 6 meğer dolardan daha fazla prim yapmış, bizim haberimiz olmamış.
Telefonunuzun kıymetini bilin dostlar.

Oyla:
Üst Alt