- Adım
- Mesut can
- Cihazım
- Xiaomi mi 6
- Konular
- 0
EvetMi 6 daki kulaklıkla müzik dinlerkenki ses alcalıp yükselme sorunu 9.2 güncellemesi ile çözülüyor mu
Hocam cevap için sağolasın. Dediğin gibi 8.5.1 i yükledim. Yüklerken bölge yine sadece çin vardı. Sonra sistem güncellemeye girdim 9.2.2 çıktı yaklaşık 750mb indirdim. Güncelleme için restart at dediğimde twrp ye girdi kaldı. Bu bölgelerde sadece çin olmasına sinir oldum. Eskiden Türkiyede çıkardı :/Merhaba,
Aynı sorun bende de vardı, uzun zamandır bölge Çin olarak kullandım, bu hafta Unlock işlemi yapıp miui_MI6Global_V8.5.1.0.NCAMIEG_7648f20aab_7.1 dosyasını fastboot moduna alarak twrp den yükledim ve ota güncelleme ile üzerine gelen 9.0.2 versiyonunu yükledim, Tüm bölgeler tekrar geldi.
7.1 hocam. Henüz global kararliya Oreo verilmediOtadan gelen bu rom oreo mu? Kullanan arkadaslar bilgi verebilir mi?
İyi geceler...
Hocam dun aksam 9.2.2 yi mi flashtan yükledim 2 gblik versiyonu indirip oldu. Çince programda çıkmadıMerhaba,
Aynı sorun bende de vardı, uzun zamandır bölge Çin olarak kullandım, bu hafta Unlock işlemi yapıp miui_MI6Global_V8.5.1.0.NCAMIEG_7648f20aab_7.1 dosyasını fastboot moduna alarak twrp den yükledim ve ota güncelleme ile üzerine gelen 9.0.2 versiyonunu yükledim, Tüm bölgeler tekrar geldi.