Rom (Mi 6) Miui 9.2.2.0.NCAMIEK Global kararlı güncellemesi hakkında

ufukileri

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ufuk
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
3
Hocam eski telefon s3 rootlu marketten indirdiğim tem bir uygulamayla yaklaşık yarım dakikada sorunu çözebiliyorum ayni sekilde bu cihazıda rootlasam yine saniyeler içinde hallolur ama dediğim gibi cihaz henüz yeni rootla felan pek uğraşmak istemediğimden araştırıyorum emojileri yazı tipiyle felan sağlayabiliyorum istediğim şekilde fakat bazı harfler görünmüyor ve istediğim yazı tipinide aynı anda entegre edemiyorum bakalm ilerde rootlarsam hiç bu işlerle ugrasmam

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O konuda bizlerede yardımcı olur bir video yada yazı dizisi hazirlarsaniz şayet çok memnun olurum saygılar

mfk925

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
22
O konuda bizlerede yardımcı olur bir video yada yazı dizisi hazirlarsaniz şayet çok memnun olurum saygılar

Hocam cihazı alalı 1 2 ay oldu aktif okarak araştırıyorum girmediğim sayfa izlemediğm video kalmadı vardığım sonuç maalesef root .. yazı tipiylede sağlanabiliyormu evet . mtz veya ttf uzantılı emoji dosyaları indirerek ve miui theme editör tarzı uygulamalarla yazı tipine veya direkt tema olarak dönüştürüp kullanabiyorsun fakat dediğim gibi klavyede bazi harfler i ğ ş gibi görüntülenemiyor buda cidden rahatsız edici birde ben varsayılan yazı tipinden hoşnut değilim rosemary yazı tipini kullanıyorum bu yazı tipiyle bu emoji tipinide maalesef aynı anda kullanamıyorsunuz .. sonuç olarak root biraz zahmetli bir iş belki ama bu kadar sinir bozucu seylede uğraşmıyorsun emoji switcher adlı uygulamayla istediğin emoji tipini bir kaç saniye içinde edinebiliyorsun .. biraz uzun oldu mazur görün

ufukileri

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ufuk
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
3
Hocam cihazı alalı 1 2 ay oldu aktif okarak araştırıyorum girmediğim sayfa izlemediğm video kalmadı vardığım sonuç maalesef root .. yazı tipiylede sağlanabiliyormu evet . mtz veya ttf uzantılı emoji dosyaları indirerek ve miui theme editör tarzı uygulamalarla yazı tipine veya direkt tema olarak dönüştürüp kullanabiyorsun fakat dediğim gibi klavyede bazi harfler i ğ ş gibi görüntülenemiyor buda cidden rahatsız edici birde ben varsayılan yazı tipinden hoşnut değilim rosemary yazı tipini kullanıyorum bu yazı tipiyle bu emoji tipinide maalesef aynı anda kullanamıyorsunuz .. sonuç olarak root biraz zahmetli bir iş belki ama bu kadar sinir bozucu seylede uğraşmıyorsun emoji switcher adlı uygulamayla istediğin emoji tipini bir kaç saniye içinde edinebiliyorsun .. biraz uzun oldu mazur görün

Ayrıntı kaçmaz SS alındı teşekkür ederim bilgi için saygılar hocam ^^

mfk925

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
22
Ayrıntı kaçmaz SS alındı teşekkür ederim bilgi için saygılar hocam ^^

Yardımcı olabildiysem ne mutlu hocam eyvallah

no_Antijen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mi
Cihazım
Mi Pad 2
Konular
12
Elinize sağlık gayet güzel olmuş

Ali.atay16

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi 6
Konular
5
Merhaba mi 6 global surum kullaniyorum henuz bu 9.2 guncellemesi gelmedi oreo guncellemesi diye bilyrm.bunu yanlyr muyum ?
İkinci olarak bu guncellemeyi manuel olarak bilgisayar kullanmadan yapabilir miyim?
Tesekkurler

ismail.aksoy.0471

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İSMAİL
Cihazım
mi5
Konular
0
son güncellemeden sonra telefonda donma olayı yaşamaya başladım.Sanki bildirim gelince telefon kitleniyor.Yeniden açmak zorunda kalıyorum. bazen de hiç kullanmıyorken aynı şekilde kitleniyor ekran. umarım yeni bir güncelleme çıkar. bazen zor duruma düşüyorum

ufukileri

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ufuk
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
3
son güncellemeden sonra telefonda donma olayı yaşamaya başladım.Sanki bildirim gelince telefon kitleniyor.Yeniden açmak zorunda kalıyorum. bazen de hiç kullanmıyorken aynı şekilde kitleniyor ekran. umarım yeni bir güncelleme çıkar. bazen zor duruma düşüyorum
Usta hangi güncelleme sürüm nedir şuan sizde?

ismail.aksoy.0471

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İSMAİL
Cihazım
mi5
Konular
0
Usta hangi güncelleme sürüm nedir şuan sizde?

Dostum 9.2.2.0 global hani 3-4 gün önce baya vardı. Şimdi bildirimleri kapattım biraz daha azaldı. Geri bildirime de yazdım ama bir cevap gelmedi. Baya bir uygulama da sildim.

ufukileri

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ufuk
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
3
Dostum 9.2.2.0 global hani 3-4 gün önce baya vardı. Şimdi bildirimleri kapattım biraz daha azaldı. Geri bildirime de yazdım ama bir cevap gelmedi. Baya bir uygulama da sildim.
Anladım teşekkürler bende olmuyorda betadayim ben merak ettim .

Üst Alt