Rom (Mi 6) Miui 9.2.2.0.NCAMIEK Global kararlı güncellemesi hakkında

shervum

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mali
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
13
Güncelleme geri mi çekildi ne oldu ota dan ne zaman gelecek . Aklımda deli sorular :)

whitestone.ba

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
12
selamlar, güncellemeyi elle indirip kurdum. oneplus one ve 3 kullanıyordum yaklaşık 4 senedir oneplus kullanan biri olarak 2 gündür mi 6 kullanıyorum.biçok aksesuarını severek kullansamda telefona çok ısınamamıştım. özellikle whatsapp gibi birleşik bildirimler gönderen uygulamaların bildirimlerini çubukta genişletememek cevap verememek büyük bir yoksunluk oldu.neyseki bu sürümde biraz daha iyi.hala kilit ekranındayken dokununca detay göstermiyor. ekranın ortasından aşağı çekince bildirim çekmecesi bazen iniyor bazen inmiyordu düzelmiş. oneplus3 den çok alıştığım oyun modu kesinlikle eklenmeli.seçilen oyunlarda bildirimler ve donanımsal tuşlar devre dışı kalıyordu oneplus da gerçekten çok işime yarıyordu. birde ben yaklaşık 6 aydır android 8 kullanıyordum 1.5 senelik cihazda.belki betaydı ama vardı.

birde gözüme çarpan en büyük eksiklik orjinal bootloader da cache silme yok. normalde güncellemeden sonra bunu yapmak yeterli olurdu.komple kurulum çok zor her güncellemeden sonra..

Ön ve arka kamerası tamamen hayal kırıklığı benim için. 1080p 60 kare nasıl olmaz?kırmızı tonları inanılmaz yanlış.uygun fiyata bulduğum ve diğer aksesuarlarıyla (powerbank araç şarjı tartı bileklik vsvsvs) daha güzel bir şekilde çalışır diye aldım.alışmaya çalışıyorum fakat çok başarabileceğim gibi durmuyor :))))
[doublepost=1516036961,1516036869][/doublepost]unutmadan,telefon şarj olurken çok ısınıyor... ve çok yavaş şarj oluyor (oneplus dash charge a göre) ama pil çok daha uzun gidiyor.
Hocam mi 6 ya geçerek iyi yapmışsınız onepluslar bilgilerimizi sızdırıyormuş kredi kartı falan Allah korusun hepimizi oneplustan.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aragor33

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi6
Konular
5
Hala gelmedi bana güncelleme. Acaba gerimi çekildi

dorteks

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi6
Konular
6
Güncelleme bana da gelmedi. Orijinal sayfasına koymadıkları sürece manuel olarak indirmem şahsen. Orijinal sayfasında 9.0.2.0 hala gözüküyor.

YENİLMEZ

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aaaaaa
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
3
Ben indirip kurdum gayet ğüzel bir sıkıntı yok

umittahakaratas

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi6
Konular
59
Ben güncellemeyi beğendim arkadaslar, bildirimler güzel olmus ama hala önemli noktalara dokunulmuyo pil ve performans gibi ins onlarada el atılır

dorteks

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi6
Konular
6
9.0.2.0 sürümüne telefon üzerinde ki guncelleyici uygulamasından dönme imkanım var mı.

Xiaomi sayfasına girip rom 9.0.2.0 bilgisayara indirip oradan telefona yükleyip kurmayı denediniz mi?

Cihat199

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cahit
Cihazım
Discovery
Konular
0
Xiaomi sayfasına girip rom 9.0.2.0 bilgisayara indirip oradan telefona yükleyip kurmayı denediniz mi?
İndirdim ama yuklemedim bir kaç gün daha denemeyi düşünüyorum bu sürümü. Bugün için şarj daha iyi gitmeye başladı biraz düzelme var. Ortalama 8 saat ekran süresi alıyordum eski romda. Bu sürelere yaklasabilirsem umarım bu romda kalacağım

YENİLMEZ

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aaaaaa
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
3
Arkadaşlar bu whatsap'a zedgeden falan indirdiğim bildirim seslerini indiriyorum ayarlıyorum fakat sadece titriyo çalmıyo

Üst Alt