selamlar, güncellemeyi elle indirip kurdum. oneplus one ve 3 kullanıyordum yaklaşık 4 senedir oneplus kullanan biri olarak 2 gündür mi 6 kullanıyorum.biçok aksesuarını severek kullansamda telefona çok ısınamamıştım. özellikle whatsapp gibi birleşik bildirimler gönderen uygulamaların bildirimlerini çubukta genişletememek cevap verememek büyük bir yoksunluk oldu.neyseki bu sürümde biraz daha iyi.hala kilit ekranındayken dokununca detay göstermiyor. ekranın ortasından aşağı çekince bildirim çekmecesi bazen iniyor bazen inmiyordu düzelmiş. oneplus3 den çok alıştığım oyun modu kesinlikle eklenmeli.seçilen oyunlarda bildirimler ve donanımsal tuşlar devre dışı kalıyordu oneplus da gerçekten çok işime yarıyordu. birde ben yaklaşık 6 aydır android 8 kullanıyordum 1.5 senelik cihazda.belki betaydı ama vardı.
birde gözüme çarpan en büyük eksiklik orjinal bootloader da cache silme yok. normalde güncellemeden sonra bunu yapmak yeterli olurdu.komple kurulum çok zor her güncellemeden sonra..
Ön ve arka kamerası tamamen hayal kırıklığı benim için. 1080p 60 kare nasıl olmaz?kırmızı tonları inanılmaz yanlış.uygun fiyata bulduğum ve diğer aksesuarlarıyla (powerbank araç şarjı tartı bileklik vsvsvs) daha güzel bir şekilde çalışır diye aldım.alışmaya çalışıyorum fakat çok başarabileceğim gibi durmuyor
)))
[doublepost=1516036961,1516036869][/doublepost]unutmadan,telefon şarj olurken çok ısınıyor... ve çok yavaş şarj oluyor (oneplus dash charge a göre) ama pil çok daha uzun gidiyor.