Kamerada iyilestirmeler var on kamerada portre modu basarili. Birde karanlik cekimlerde eskisine gore daha guzel cekiyo. Al ile ilgili bisey hissetmedim.ama eskisine gore bariz daha iyi olmus kamera.Kamera performansı ne durumda iyileştirmeler varmı . Aİ kamera falan portre modunda bi fark varmı acaba
Guzel diosun ama youtube de avrupa MIUI 10 u yuklemis biri var onu bi izle avrupaya grlen ozellik nie bizde yok temadan bi farki yokGördüğüm kadarıyla miui 10 dan olan beklentilerimizi biraz yüksekte tuttuğumuz için gelen güncelleme çoğu kullanıcıda hayalkırıklığı yaratmış görünüyor. Galiba bizler miui 10 güncellemesiyle telefonların uçacağını, İphone X teki gibi yüz tanıma özelliği geleceğini ve yapay zeka uygulamasıyla telefon kamerasının adeta profesyonel bir kameraya dönüşebileceğini falan zannediyor olmalıydık. Neticede bu bir arayüz güncellemesi be kardeşim...Miui 10 güncellemesini beta olarak kullanan bir sürü insanın yorumları ortadayken global stabil, kararlı ile daha fazla ne gelebilirdi ki?
Neyse ki benim öyle büyük beklentilerim olmadığı için kafam rahat, kullandığım cihazın keyfini sürmeye devam edecek ve bu arada eğer otomatik güncelleme gelirse telefonuma yükleyeceğim. 9.5.8.0 kararlı kullanıyorum. Geleceği söylenen 10.0.1.0 ile cihazımın performansı artarsa da keyfime diyecek olmaz. Kendinizi bu kadar kasmayın dostlar.
Doğrusu o dediğiniz videoyu merak ettim. Linkini paylaşabilir misiniz?Guzel diosun ama youtube de avrupa MIUI 10 u yuklemis biri var onu bi izle avrupaya grlen ozellik nie bizde yok temadan bi farki yok
Mümkünse düşük ışıkda fotoğraf örneği paylaşabilirmisin dostumKamerada iyilestirmeler var on kamerada portre modu basarili. Birde karanlik cekimlerde eskisine gore daha guzel cekiyo. Al ile ilgili bisey hissetmedim.ama eskisine gore bariz daha iyi olmus kamera.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğrusu o dediğiniz videoyu merak ettim. Linkini paylaşabilir misiniz?