- Adım
- Ataberk
- Cihazım
- Mi9
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 70
9.5.8 kararlı sürüme geçtim hala güncelleme gelmedi .
Dili İngilizce yap antartikaya bile gidersin bölge olarak .Betada da yok maalesef,bölge değiştirdim Hindistan uygulamaları indi aman bir değişme yok, uygulamaları ve ayarlardan bölgeyi açınca direk atıyor hata raporu yolla diyor.
böyle bir seçenek yok sadece cihaz kilitliyken operatör adını göster diye bi seçenek varAyarlar>bildirimler ve durum çubuğu>operatör adını göster>yalnızca durum çubuğu şeklinde deneyebilirsiniz
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geri çekildi sanırım güncelleme resmi sitelerindede göremedim
O halde her mi6 ya verilmedi. Global stable olmuyo o zaman bu güncelleme. Geri dönüş neden bekleniyor ki beta ne işe yarıyor?Güncelleme geri çekilmedi OTA üzerinden dağıtımlar yapıldı ve OTA üzerinden paylaşımlar kapatıldı.
Geri dönüşlere göre MIUI Offical Forum üzerinde Fastboot ve Recovery Rom seçeneği ile sunulacaktır.
O halde her mi6 ya verilmedi. Global stable olmuyo o zaman bu güncelleme. Geri dönüş neden bekleniyor ki beta ne işe yarıyor?
Hocam işte anlamak istemediğim şey tamda bu. Neden belirli bir sürede dağıtılıp geriye dönüş bekleniyor? Önceki sürümlerde bunu yaşamadık rom stable deniliyorsa sabit kalmalı download kısmında,iyileştirmeler yapılabilir elbette buda yeni bir sürüm güncellemesiyle devam eder.Kısacası xiaomi abukluğuOTA üzerinden dağıtımlar yapıldı ve süre içerisinde kapandı şu an Güncellemeyi kontrol et dediğinizde gelmeyebilir.
OTA dağıtım süresinde kullanıcılar yüklemeyi yapar ve Fastboot Rom ve Recovery Rom seçeneklerini kullanıcılardan geri dönüşlere göre yenilemeye veya direk olarak yayınlamaya geçebilir. Redmi S2 modelinde de aynı işlem olmuştur.
Güncelleme dağıtılıp sonra Resmi olarak sayfada yayınlanmıştır OTA üzerinden tekrar.
Resmi MIUI 10 Global Stable Güncellemesidir.
Daha fazla bilgi almak istiyorsanız.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam işte anlamak istemediğim şey tamda bu. Neden belirli bir sürede dağıtılıp geriye dönüş bekleniyor? Önceki sürümlerde bunu yaşamadık rom stable deniliyorsa sabit kalmalı download kısmında,iyileştirmeler yapılabilir elbette buda yeni bir sürüm güncellemesiyle devam eder.Kısacası xiaomi abukluğu