Çözüldü Mi 6 Mikrofon ve Ses Sorunu

hakan_2606

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Merhaba arkadaşlar yaklaşık bir buçuk ay önce Mi 6 Seramik telefonumun mikrofonundan konuşmalarda karşıya ara ara ses gitmemeye başladı, sonra cihazdan da ses çıkmamaya başladı (hoparlör müzik çalar vs) . Mobil ayarlardan şebekeyi 4g den 3g ye alıp telefonu yeniden başlatınca tekrar geliyordu fakat yine yapmaya başladı ve ayrıca ses çıkmadan açılırken cihaz çok yavaş açılmaya başladı, sıfırladım versiyon yükselttim naptımsa düzelmedi ve bende garantiye gönderdim. 10 gün önce telefonum garantiden geldi ve elektronik parça değişimi yapıldı denildi fakat aynı sorun tekrar baş gösterdi şimdi telefondan ne ses geliyor ne mikrofon çalışıyor yardımlarınıza ihtiyacım var bu sorun nasıl çözülebilir

edo35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdal
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
4
Hocam teknik servis hangisi acaba ?

hakan_2606

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Delta

hakan_2606

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eyvallah teşekkür ederim:) Ama bi şekilde çözmem lazım böyle çok mağdur oluyorum

mfk925

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
22
Ben bugün sadece şarj konusunda en doğru bilgiyi almak istediğimi soylerek aradm nasıl şarj etmeliyim ne kadar şarjda kalmalı gibisinden son derece masumane bir soru olmasına rağmen karşıdaki hanfendi kavga edecek sorun çıkartacak yer arıyor gibiydi dedim ablacım bir sakin ne bu şiddet bu celal Allah muhtac etmesin ne sikayetler var sağlam telefonlar arızalı geliyo

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

edo35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdal
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
4
Ben bugün sadece şarj konusunda en doğru bilgiyi almak istediğimi soylerek aradm nasıl şarj etmeliyim ne kadar şarjda kalmalı gibisinden son derece masumane bir soru olmasına rağmen karşıdaki hanfendi kavga edecek sorun çıkartacak yer arıyor gibiydi dedim ablacım bir sakin ne bu şiddet bu celal Allah muhtac etmesin ne sikayetler var sağlam telefonlar arızalı geliyo

6.7 ay kaldı garantimin bitmesine çok şükür sorun yok ama olursada asla göndermem kırarım ,yakarım bunların eline teslim etmem edemem :)

mfk925

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
22
Fabrika hatası olmadığı sürece telefonlar genelde kullanıcı hatası veya yanlış kullanımdan kaynaklı sıkıntı çıkarıyor bence hocam ..
Benim en büyük korkum bataryanın deforme olması yönünde çünkü şuanki telefonum mi 6 dan önce 2012 de kullandığım beraber 5 seneyi devirdiğimiz s3 te yaşadığım tek problem buydu ..
Ve onun bataryası çıkabildiği ve orjinal bataryayı temin etmek zor olmadığı için veya ithalatçı firma garantili olmadığı için tepe tepe kullanıp şarjdayken sezon sezon dizi izliyordum
Artık çoğu telefonda arka kapak ve batarya çıkmadığı için şarjdayken cok cok acil bir konu olmadıkca kullanmamaya özen gösteriyorum çünkü garanti delta

edo35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdal
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
4
Fabrika hatası olmadığı sürece telefonlar genelde kullanıcı hatası veya yanlış kullanımdan kaynaklı sıkıntı çıkarıyor bence hocam ..
Benim en büyük korkum bataryanın deforme olması yönünde çünkü şuanki telefonum mi 6 dan önce 2012 de kullandığım beraber 5 seneyi devirdiğimiz s3 te yaşadığım tek problem buydu ..
Ve onun bataryası çıkabildiği ve orjinal bataryayı temin etmek zor olmadığı için veya ithalatçı firma garantili olmadığı için tepe tepe kullanıp şarjdayken sezon sezon dizi izliyordum
Artık çoğu telefonda arka kapak ve batarya çıkmadığı için şarjdayken cok cok acil bir konu olmadıkca kullanmamaya özen gösteriyorum çünkü garanti delta

Hocam bende şarjda telefonu kurcalamıyorum aynı korkudan. Fakat bataryada sorun olursada forum içinde güvenilir yorumlar alan arkadaşlara danışmayı planlıyorum hatta videolardan artık kendim halletsem deltadan iyidir mantığını benimsedim :)

Üst Alt