Yardım Mi 6 Mikrofon , Hoparlör Sorunu

ertan7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ertan Balcı
Cihazım
Mi 6
Konular
3
Merhaba Arkadaşlar , Mi 6 kullanıyorum, telefon görüşmesi yaparken bazen sesim karşıya gitmiyordu kapatıp açınca düzeliyordu

sorun dün daha da karmaşık bir hal aldı
Ne yaptıysam mikrofon çalışmadı , ses kaydedici , video kamera vs mikrofon çalışmıyordu , açıp kapadım bir kaç defa bu defa hoparlör ve ahize sesi de kesildi,

ses kaydediciye girdiğimde kaydet tuşuna basınca '' kayıt cihazının başka bir uygulama tarafından kullanılmadığına emin olun '' gibi yazılar çıktı,

kulaklık taktım görmedi , telefonun sesi de tamamen gitti sadece titreşim vardı, arama yaparken karşı tarafın telefonu çalıyor, benim ekran sadece arıyor şeklinde kalıyordu, kapat dediğimde sinyal zayıf yazıp telefon donuyordu.
Ayarların bir çoğuna girmiyor arama yaparken falan system hatası veriyordu.

Telefonu ayarlardan fabrika ayarlarına getirdim düzelmedi
Hard reseti tuşlarla yaptım olmadı
Yeni baştan rom attım telefonun içinden uygulama güncelleme kısmından rom seçip güncelledim ( zaten son sürümdeydi ) olmadı
geliştirici rom attım olmadı

Akşam yatarken telefonu kapadım sabah açtım hoparlör den ses geldi mikrofon çalışmadı
Kapadım işe gittim, işte tekrar açtım hem mikrofon hem hoparlör şuan çalışıyor, şuan sanki hiç bir sorun yok gibi kullanıyorum

geliştirici rom dan global rom a geçmek istiyorum ama bırakın rom atmayı açıp kapamaya korkuyorum yine sorun olacak diye

ne önerirsiniz ?

Kusura bakmayın yaptığım işlemleri anlatmak için biraz uzun yazdım , atladığım bir nokta var muhakkak

Yardımlarınızı bekliyorum.

Herkese iyi forumlar.

ertan7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ertan Balcı
Cihazım
Mi 6
Konular
3
Arkadaşlar telefonu servise gönderdim
Sanırım donanımsal bir sorun var
Üstadlar o şekilde yonlendirdiler
Servis sonucunu da paylaşırım , aynı sorunu yaşayan olursa bilgi almış olur buradan

Oyla:

barisshay

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Selim ay
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
0
Servis sonucunu da paylaşırım , aynı sorunu yaşayan olursa bilgi almış olur buradan
Merhaba aynı sorun ile bende karşılaştım şu anda, servis sonucu nedir, ne yapmam gerekiyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba aynı sorun ile bende karşılaştım şu anda, servis sonucu nedir, ne yapmam gerekiyor

Oyla:

Redmi6pro42

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi6pro
Konular
2
Merhaba aynı sorun ile bende karşılaştım şu anda, servis sonucu nedir, ne yapmam gerekiyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba aynı sorun ile bende karşılaştım şu anda, servis sonucu nedir, ne yapmam gerekiyor
Şuan aynı sorunu bende yaşıyorum ne yaptınız
Bende sensörlerde çalışmıyor uygulamadan kontrol ettim

Oyla:
Üst Alt