Soru Mi 6 mı Note 7 mi?

XDroid

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Galaxy S8+
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
-
Telefon Modeli
-
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Telefonda vaktimin çoğunu pubg oynayarak geçiren birisiyim. Mi 6 eski bir cihaz olmasına rağmen snapdragon 835 ve adreno 540 beni cezbediyor. Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı
Konular
78
burayı bir inceleyin mi 6 pubg için çok iyi bir cihaz ama ekranı küçük ve bataryası düşük ama note 7 ekranı büyük pubg normal ayarlarda oynarsınız bataryada gayet iyi

Oyla:

Serdar82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Mi9 8GB/128GB
Konular
46
Telefonda vaktimin çoğunu pubg oynayarak geçiren birisiyim. Mi 6 eski bir cihaz olmasına rağmen snapdragon 835 ve adreno 540 beni cezbediyor. Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.
kesınlıkle mi6 derim ben

Oyla:

Emumaster

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Rüstem
Cihazım
Mi 6
Konular
26
İki ucu nutella'lı değnek.Biri donanım anlamında diğeri batarya ekran anlamında güzel cihazlar.

Telefonda en çok ne yapıyorsunuz ve hangi telefon daha çok isteklerinize hitap ediyor buna göre seçim yapmanız lazım.

Oyla:

XDroid

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Galaxy S8+
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elbette Note 7'nin günümüz telefonları gibi daha yenilikçi ve şık bir ekran ve gövde tasarımına sahip olduğunu ve bunun yanı sıra kapasitesi yüksek batarya gibi artı özelliklerinin var olduğunu göz ardı edemem. Ayrıca bütçe sebebi ile eğer Mi 6 alırsam ikinci el, Note 7 alırsam sıfır olacak. Note 7' kamerasında OIS olmaması üzer mi bilmiyorum ama forumdan okuduklarım itibari ile bu telefonun kronik sorunlarıda korkutmuyor değil. Halen kararsızım, belki iki cihazı test etme imkanım olsaydı daha net olabilirdim ama halen kafam karışık. Oyun anlamında yüksek grafik detayları hedefleyen biri değilim aksine, en düşük grafik ayarında ama olabildiğince en yüksek FPS değerlerinde oynamaktan keyif alan birisiyim. Acaba Note 7 ile 60 fps alabilir miyim? Eğer kullanan ve benim gibi oyun anlayışına sahip birisi varsa fikir ve görüşlerini almak isterim. Bu arada cevap yazan ve yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ediyorum. Saygılar.

Oyla:

Serdar82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Mi9 8GB/128GB
Konular
46
Elbette Note 7'nin günümüz telefonları gibi daha yenilikçi ve şık bir ekran ve gövde tasarımına sahip olduğunu ve bunun yanı sıra kapasitesi yüksek batarya gibi artı özelliklerinin var olduğunu göz ardı edemem. Ayrıca bütçe sebebi ile eğer Mi 6 alırsam ikinci el, Note 7 alırsam sıfır olacak. Note 7' kamerasında OIS olmaması üzer mi bilmiyorum ama forumdan okuduklarım itibari ile bu telefonun kronik sorunlarıda korkutmuyor değil. Halen kararsızım, belki iki cihazı test etme imkanım olsaydı daha net olabilirdim ama halen kafam karışık. Oyun anlamında yüksek grafik detayları hedefleyen biri değilim aksine, en düşük grafik ayarında ama olabildiğince en yüksek FPS değerlerinde oynamaktan keyif alan birisiyim. Acaba Note 7 ile 60 fps alabilir miyim? Eğer kullanan ve benim gibi oyun anlayışına sahip birisi varsa fikir ve görüşlerini almak isterim. Bu arada cevap yazan ve yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ediyorum. Saygılar.
bende deli gibi pubg oynarım mi6 telefonumu baya yordum bu yüzden :D ama performans olarak benı üzmedi note7 kullanmadıgım ıcın bırsey dıyemem son bırsey mı6 alırsan jdi panel olmasına dıkkat et lg paneller ghost screen sorunundan muzdaripte :D

Oyla:

mertylmz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mert
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
3
Mi 6 kullanıyorum note 7 yanından geçemez düşünmeye bile gerek yok bunun için.

Oyla:

Emumaster

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Rüstem
Cihazım
Mi 6
Konular
26

Öyleyse 2. el mi6 almaktansa sıfır note 7 almayı yeğelerim.

Mi 6'nın kronik sorunu yok mu?LG display denk gelirse ghost screen çıkma ihtimali var.Servise yollarsın ekran değiştikten sonra restleme problemleri başlar.

Belli bir süre sonra ahize hoparlörü cırtlar.Mi 6 öyle kusursuz bir telefon değil yani.

Ayrıca note 7'nin işlemcisi güzel sd660 kullanıyor.710 kullanılsa daha iyi olurdu ama 660 kötü bir işlemci değil.

Ben olsam ekran batarya artılarından dolayı note7 tercih ederim.Oyunda da üzecek bir cihaz olduğunu pek sanmıyorum.Yinede karşılaştırmaları youtube videoları üzerinden seyredip karar vermen yardımcı olacaktır.

Oyla:

mertylmz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mert
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
3
bende deli gibi pubg oynarım mi6 telefonumu baya yordum bu yüzden :D ama performans olarak benı üzmedi note7 kullanmadıgım ıcın bırsey dıyemem son bırsey mı6 alırsan jdi panel olmasına dıkkat et lg paneller ghost screen sorunundan muzdaripte :D
Bende pubg ile baya yordum telefonu ama oyunu rahat kaldırabildiğinden ısınmıyor o yüzden sıkıntı olcağını sanmam

Oyla:
Üst Alt