Soru Mi 6 mı Alayım? Mi 7’yi mi Bekleyeyim?

Tedor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Caner
Cihazım
iPhone 7
Konular
3
Arkadaşlar imzamdanda göründüğü gibi ben kendim iPhone 7 kullanıcısıyım. Xiaomi nin çok kullanışlı özellikleri için mi 6 almaya karar vermiştim. Ancak şu aralar mi 7 tanıtıldı tanıtılacak furyası başladı ve mi mix 2s gün yüzüne çıktı. Şimdi çok kararsız kaldım elimdeki telefonu 2000 küsura satıp üzerine para koymadan cihaz almak istiyorum. Siz tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum ne yapmalıyım. Mi 6 - Mi 7 - Mi mix 2 - Mi mix 2s hangisi cevaplarınızı bekliyorum.

Tapatalk Kullanılarak Gönderildi - iPhone 7

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
iPhone 7 satıp hemen hemen aynı boyutta ve özellikte mi6 vs almak yerine, mi note 3 alın, iPhone 7 kadar iyi kamerası ve 2 gün giden bataryası olsun hem de 5,5 inç ekran olur ve 500 tl ye kendinize ikinci el güzel bir bisiklet alıp spor yaparsınız.

Oyla:

Tedor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Caner
Cihazım
iPhone 7
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iPhone 7 satıp hemen hemen aynı boyutta ve özellikte mi6 vs almak yerine, mi note 3 alın, iPhone 7 kadar iyi kamerası ve 2 gün giden bataryası olsun hem de 5,5 inç ekran olur ve 500 tl ye kendinize ikinci el güzel bir bisiklet alıp spor yaparsınız.

Bisiklet çok mantıklı geldi note 3ü incelemedim hiç ama işlemcisi yeterli olur mu acaba

Tapatalk Kullanılarak Gönderildi - iPhone 7

Oyla:

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Oyun oynamıyorsanız son derece güncel hızlı ve akıcı bir işlemci. Sadece gpu zayıf olduğundan oyunlarda 2 sene sonra belki biraz yavaş kalabilir, belki.
[doublepost=1523448828,1523448694][/doublepost]Bisikleti alüminyum kadro tavsiye ederimangel~~

Oyla:

Chandler Muriel Bing

I'm hopeless and awkward and desperate for love.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Çok Değişken
Meslek
Cep Teknik
Konular
27
Bence kesinlikle Mi7 bekle efsane özelliklerle geliyor cihaz...

Oyla:

barayvazeminem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
2
İstediğin özelliklere bağlı ve bütçene.Mi 7 büyük ihtimal 2700-2800 den falan aşşağı gelmeyecek.Fiyatın düşmesini 2-3 ay beklemen gerekecek ama mi 7 süper özelliklerle gelecek gibi duruyor.Süper ötesi bir cihaz olacağını düşünüyorum.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Arifk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arif
Cihazım
LG G2
Konular
0
İnternette dolaşam teknik detayları muazzam. Bende Mi7 çıksa diye bekliyorum, gerçi şimdiki dolar kuru yüksek olduğu için fiyat kabarık olacak gibi. 2500 aşağısı bari..

Oyla:

taha.blt

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
36
Kağıt üstü özellikler reklam propagandası bence. Mantıklı bir tüketici olmak lazım.
Öküzüm büyük olsun çekmezse çekmesin mantığıyla hareket etmemeliyiz.
Öncelikle telefonu hangi amaçla kullandığımız önemli. Sosyal medya, mail ve günlük işler için özellik delisi olmaya gerek yok.
Oyun oynayan biri zaten en iyi donanıma yönelir.

Mi 5s imi ben özellikleri iyi diye aldım. Ama yanlış mantık :). Yeni yeni farkettim SD 821 işlemcinin öyle ahım şahım farkını görmedim. SD 600 serisi daha mantıklı geliyor şuan. İşlemci ne kadar güçlü ise doğal olarak o kadar şarj tüketir.

Oyla:

mahmutbk77

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi note 3
Konular
15
note 3 alman bencede mantıklı mi7 için söylenen çok fazla şeyler var mix 2s de olduğu gibi daha güncel tasarım isterseniz mix 2 güzel seçim olur ben mi 6 kullanıyorum almamış olsaydım not 3 alırdım pratikte note 3 den hiç bir artısını göremezsin ekran boyutunda büyük olur

Oyla:

talhaturkdogan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Mi Note 3
Konular
12
Ben iphone 7 plus'tan mi note 3'e geçtim ve gerçekten çok memnunum. Oyun da oynarsın, sosyal medyada da takılırsın kısacası her işi yaparsın. Üstelik kamerası da çok güzel gerçekten. PUBG oynuyorum yüksek ayarlarda 70fps alıyorum, daha ne olsun beklentimiz nedir? Bence iphone'dan xiaomi'ye geçmekte çok doğru bir karar vermişsin.

Oyla:
Üst Alt