Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İki model hakkında net bilgim yok fakat marka olarak Baseus çok övülerek anlatılan bir marka hocam, ondan yola çıkarak hareket eder misiniz bilmiyorum, modelinde önemi var tabii.
Yukarda söyledindiği gibi baseus gerçekten kaliteli bir marka hocam,yalnız ürünü yurtdışından alıyorsanız orijinalliğini yorumlar içerisinde teyit etmenizi öneririm,şimdiden hayırlı olsun.
Hocam sizi dinleyerek basesu karar verdim şuan fiyatı 11.11 kampanyası gelince 106 TL normalde fiyatı 140 diğer markanın fiyatı ise oda 100 TL birde hocam ayriyetten iki ürünü karsilastirdim baesus dinamic müzik diğeri orthodinamic , nette ikisinin farkını araştırdım dinamic olanı diceyler profesyonel müzik ustalarinin tercih ettiği yaziyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fiyatı nasıl hoca bu ürüne 106 TL çokmu yoksa Türkiye fiyatlarına göre normalmi yoksa bu fiyata Türkiye'de daha iyisini bulabilirmiyim.suan bu ürüne Türkiye'de satan sitelere baktım hocam fiyat 340 aralığında