Yardım mi 6 kulaklık sorunu..

levka205

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
4
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
merhaba değerli xiaomi kullanıcıları..
kulaklıkla müzik dinlerken müzik sesi bazan takılıyor..
her bildirim geldiğinde ses bir anlık kısılıyor ya hani.. o kısılma esnasında bazan takılıyor..
mesela son ses açtığım zaman sen aslında kısık olduğunu farkedip bildirim tonu ayarlarına girip bir bildirim çalıyorum ses açılıyor..
bu sorunun nedenini bilen var mı?
şimdiden teşekkürler..

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
10 günlük cihaza root yapmak istemiyorum ne malum ileride kaldırdığım zaman knox sayacı işliyor. Xiaomi ilk kez kullanıyorum eski Samsung'a 15 20 kere rom yüklemişimdir rootsuz rom yükleme yöntemi yokmu

Fuxin hocam belirtmiş, forumu iyice karıştırsaydınız; böyle bir sayaç olsaydı bahsedileceğini bilirdiniz. Neyse bilmiyorsunuz diyelim; insan en başta sorar; ben bu işlemleri yapınca cihaz servise giderse sorun yaşar mıyım diye. Bunu da birçok konuda belirtti üstadlar.

Cihazdaki sorun yazılımsal en başından bu yana diyorum. Siz cihazdan memnun değilseniz, iade edin.

Ben burada Xiaomi'yi haklı görmüyorum; bu sorunların Global yazılımda düzeltilmesi lazım buna hepimiz hemfikiriz. Fakat biz düzeltilsin diyince, hemen karşımıza düzeltilmiş hali çıkmıyor. Bizde ses sorunu yaşamayacağınız önerileri sunuyoruz size.

Oyla:

NicK35

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin Ceng
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
2
Fuxin hocam belirtmiş, forumu iyice karıştırsaydınız; böyle bir sayaç olsaydı bahsedileceğini bilirdiniz. Neyse bilmiyorsunuz diyelim; insan en başta sorar; ben bu işlemleri yapınca cihaz servise giderse sorun yaşar mıyım diye. Bunu da birçok konuda belirtti üstadlar.

Cihazdaki sorun yazılımsal en başından bu yana diyorum. Siz cihazdan memnun değilseniz, iade edin.

Ben burada Xiaomi'yi haklı görmüyorum; bu sorunların Global yazılımda düzeltilmesi lazım buna hepimiz hemfikiriz. Fakat biz düzeltilsin diyince, hemen karşımıza düzeltilmiş hali çıkmıyor. Bizde ses sorunu yaşamayacağınız önerileri sunuyoruz size.
Sağolasın hocam xiaomi konusunda amatörüm yavaş yavaş araştıra araştıra öğreniyorum sayenizde. Peki sorunları olmayan güzel stabil bir rom önerirmisiniz kararlı beta farketmez beni uzmesin yeter

Oyla:

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
İleride root kaldırdığım zaman sıfır kilometre olur diyosun

Aynen sıfır kilometer oluyor. Hatta Türkiye de bazı ithalatçı firmalar boot kilidinin acımasını garanti dışı bırakmadığını okumuştum. delta garantili cihazlardı sanırım emin değilim. Cihazı aldığınız servise sorarsanız daha net bilgi ala bilirsiniz.

Oyla:

NicK35

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin Ceng
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
2
Aynen sıfır kilometer oluyor. Hatta Türkiye de bazı ithalatçı firmalar boot kilidinin acımasını garanti dışı bırakmadığını okumuştum. delta garantili cihazlardı sanırım emin değilim. Cihazı aldığınız servise sorarsanız daha net bilgi ala bilirsiniz.

Çok sağol hocam içimi rahatlattınız

Oyla:

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Sağolasın hocam xiaomi konusunda amatörüm yavaş yavaş araştıra araştıra öğreniyorum sayenizde. Peki sorunları olmayan güzel stabil bir rom önerirmisiniz kararlı beta farketmez beni uzmesin yeter

Sorunları olmayan rom olmaz her firma her romda ufak tefek hatalar olur iphone da bile sorsanız kullananlar size bir çok hata ve benzeri şeyleri saya bilir. En azından evo 3d den bu yana Android dünyasındayım 100 de % düzgün kusursuz bir rom kullanamadım ama ben sizin ne. Demek istediğiniz anladım tabi :)
Şu an miui pro stabil 9.0.4.0 kullanıyorum gayet iyi ses sorunu da yok spofi ve poweramp da müzik dinliyorum hiç sorun yok. Pil performansı da baya iyi ama bunları yapmak için önce boot kilidini açıp twrp yüklemek lazım. Forumda konuları mevcut. Eskiden root olayına girdiyseniz çok zorlanacaginizi sanmıyorum.

Oyla:

NicK35

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin Ceng
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
2
Sorunları olmayan rom olmaz her firma her romda ufak tefek hatalar olur iphone da bile sorsanız kullananlar size bir çok hata ve benzeri şeyleri saya bilir. En azından evo 3d den bu yana Android dünyasındayım 100 de % düzgün kusursuz bir rom kullanamadım ama ben sizin ne. Demek istediğiniz anladım tabi :)
Şu an miui pro stabil 9.0.4.0 kullanıyorum gayet iyi ses sorunu da yok spofi ve poweramp da müzik dinliyorum hiç sorun yok. Pil performansı da baya iyi ama bunları yapmak için önce boot kilidini açıp twrp yüklemek lazım. Forumda konuları mevcut. Eskiden root olayına girdiyseniz çok zorlanacaginizi sanmıyorum.

Anladım hocam eyvallah bahsettiğiniz işlemleri yapiyorum daha iyi bir deneyim almak benim içinde fena olmaz

Oyla:

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Hocam işlemlere başlamadan önce bir şey denemenizi isteyeceğim belki bu şekilde sorun çözülür aklıma yeni geldi.
Spofi kullanıyorsanız ayarlar bölümde ekolayzir ayar bölümü ona tıklayın romda gözükmeyen snap dragon audio +açılacak burdan aktif ederseniz ses normalden daha fazla yükseliyor biraz bu bölümü kurcalayın belki sorun çözülür
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

Erdgn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erdogan
Cihazım
Mi6
Konular
0
Cihazi iade etmek yerine forumu araştırıp, cihaza farkli rom kurun. Yazilimsal sorun bu. Telefonun ses cikisi iyi, bosu bosuna cihazdan vazgeçmeyin. Miui Pro, Epic rom gibi romlari kurun ve rahat edin. Eger stabilden sasmam diyorsaniz Miui 8 - 8.2.2.0i kurun tekrar.
Telefon 8.2.2.0 ı kabul etmiyor ve ben mi flash ile rom yüklemeyı göze alamıyorum cihazı bozarım diye bıktım artık iade işlemlerini başlatıcam benden bukadar
[doublepost=1510497532,1510497383][/doublepost]
Cihazi iade etmek yerine forumu araştırıp, cihaza farkli rom kurun. Yazilimsal sorun bu. Telefonun ses cikisi iyi, bosu bosuna cihazdan vazgeçmeyin. Miui Pro, Epic rom gibi romlari kurun ve rahat edin. Eger stabilden sasmam diyorsaniz Miui 8 - 8.2.2.0i kurun tekrar.
[doublepost=1510497841][/doublepost]
Telefon 8.2.2.0 ı kabul etmiyor ve ben mi flash ile rom yüklemeyı göze alamıyorum cihazı bozarım diye bıktım artık iade işlemlerini başlatıcam benden bukadar
Hocam denedim olmuyor eski rom diyor cihaz kabul etmiyor bu arada serapmı görüyorum yoksa ben bu gelen son rom gercekten stabilden miui9 rom mu yoksa miui8 güncellemesimi? Lütfen birileri birseyler yazsın çıldırıcam bu ne rezil bir miui9 beta olanınada hiç benzemiyor çok dandik bir şey lütfen yardım edin
[doublepost=1510498326][/doublepost]Mi6 kullanicıları zaman gecmeden iade edin telefonlarınızı ben iade edicem adamlar global rom diye saçma sapan birşey verdiler resmen enayi yerine koydular bizi olmaz olsun böyle güncelleme hem miui9 nedir diger markalar oreo veriyor xaiomi miui diye saçmalıyor yazıklar olsun acıyorum verdiğim paralara lanet olsun hakkımı arayacagım iade edecegim bu ne rezalet snap dragon 820 li telefonlar android 8.0 sıfır oreo ya geçiyor Mi6 835 te yerinde sayıyor offfff of
[doublepost=1510499103][/doublepost]
Hocam denedim olmuyor kuramıyorum okadar bilgi sahibi degilim yazılım konularında Telefon gercekten güzel ama ben ses özelligi için aldım ama durum ortada yapacak birşey yok iade edicem yarın tüketici mahkemesine gidiyorum hayırlısı artık 1950 lira verip böylesine magdur olmak istemiyorum.

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
[doublepost=1510497841][/doublepost]
Hocam denedim olmuyor eski rom diyor cihaz kabul etmiyor bu arada serapmı görüyorum yoksa ben bu gelen son rom gercekten stabilden miui9 rom mu yoksa miui8 güncellemesimi? Lütfen birileri birseyler yazsın çıldırıcam bu ne rezil bir miui9 beta olanınada hiç benzemiyor çok dandik bir şey lütfen yardım edin
[doublepost=1510498326][/doublepost]Mi6 kullanicıları zaman gecmeden iade edin telefonlarınızı ben iade edicem adamlar global rom diye saçma sapan birşey verdiler resmen enayi yerine koydular bizi olmaz olsun böyle güncelleme hem miui9 nedir diger markalar oreo veriyor xaiomi miui diye saçmalıyor yazıklar olsun acıyorum verdiğim paralara lanet olsun hakkımı arayacagım iade edecegim bu ne rezalet snap dragon 820 li telefonlar android 8.0 sıfır oreo ya geçiyor Mi6 835 te yerinde sayıyor offfff of
[doublepost=1510499103][/doublepost]
Hocam denedim olmuyor kuramıyorum okadar bilgi sahibi degilim yazılım konularında Telefon gercekten güzel ama ben ses özelligi için aldım ama durum ortada yapacak birşey yok iade edicem yarın tüketici mahkemesine gidiyorum hayırlısı artık 1950 lira verip böylesine magdur olmak istemiyorum.

Siz İade edin hocam cihazınızı, yapacak birşey yok o zaman.

Oyla:

Erdgn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erdogan
Cihazım
Mi6
Konular
0
Herkes (sorunu yaşayan yaşamayan herkes ) geribildirimden kulaklık sorununu belirtebilir mi gönderin yrni yazılım ile hallederler sadece yazın
Merhaba bu soruna en çok ben bozuluyorumdur herhalde müzik dinlerken üç parmak ile ekran üzerinde yukarıdan aşağıya parmaklarınızı kaydırarak bir ekran resmi alın ses yükselicek ve bildirim veya şarkı atlamada yeniden ses seviyesi düşecek gerçekten çok sinirbozucu bir durum ya anlamiyorum yeni sürüm miui 9 yanılıyorlar birsürü yenilik ekledik diyorlar ama ne beta daki arayüz var neden kulaklık sorunu çözülmüş lanet olsun diyorum başkada birşey demiyorum.
[doublepost=1510508356,1510507955][/doublepost]
Siz İade edin hocam cihazınızı, yapacak birşey yok o zaman.
Sizin düşünceniz nedir bu konuda yakın zamanda bir güncelleme verilirmi birde mi flash ile rom yüklemek kolaymi bilginiz varmı?

Oyla:
Üst Alt