Yardım Mi 6 kilit ekranını geri getirme

denizdeniz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Deniz Özen
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
1
Mi6 telefonumda normal kilit açma tuşlarına basınca önce kilit ekranı çıkıyordu sonra kilit ekranı kaydırılarak ana sayfaya geçiliyordu. Ama şimdi kilit açma tuşlarına basıldığında direk ana ekran çıkıyor. Sadece şifre konulunca kilit ekran geri geliyor. Şifre koymadan tekrar kilit ekranı nasıl geri getirebilirim?

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Mi6 telefonumda normal kilit açma tuşlarına basınca önce kilit ekranı çıkıyordu sonra kilit ekranı kaydırılarak ana sayfaya geçiliyordu. Ama şimdi kilit açma tuşlarına basıldığında direk ana ekran çıkıyor. Sadece şifre konulunca kilit ekran geri geliyor. Şifre koymadan tekrar kilit ekranı nasıl geri getirebilirim?
Hocam sırası ile
Ayarlar/Kilit ekranı & parola/Ekran/Ekran kilidi/Kilidi devre dışı bırak seçin ve Ek Ayarlar kısmından Kilit ekranını atla pasif hale getirin.

Oyla:

denizdeniz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Deniz Özen
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sırası ile
Ayarlar/Kilit ekranı & parola/Ekran/Ekran kilidi/Kilidi devre dışı bırak seçin ve Ek Ayarlar kısmından Kilit ekranını atla pasif hale getirin.
Çok teşekkürler cevabınız için. Kilidi kaldırdım ama ek ayarlar kısmında öyle bir kısım bulamıyorum

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Çok teşekkürler cevabınız için. Kilidi kaldırdım ama ek ayarlar kısmında öyle bir kısım bulamıyorum
Hocam ss de belirttiğim yer bakar mısınız?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

denizdeniz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Deniz Özen
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ss de belirttiğim yer bakar mısınız?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Burası kapalı şu anda ama yine de olmuyor. Denemistim bunu daha önce de olmadı yine

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Burası kapalı şu anda ama yine de olmuyor. Denemistim bunu daha önce de olmadı yine
Hangi rom yüklü sizde? Bendeki 9.5.3.0 Global Kararlı Birde tema kullanıyor musunuz?
[doublepost=1522697715,1522695944][/doublepost]
Hangi rom yüklü sizde? Bendeki 9.5.3.0 Global Kararlı Birde tema kullanıyor musunuz?
Hocam birde Ayarlar/Ek Ayarlar Geliştirici seçeneklerine bakar mısınız işaretlediğim seçenek var mı? Eğer Geliştirici Seçenekler açık değilse Telefon Hakkında bölümüne gelin ve MIUI sürümü yazan yere art arda tıklayın açılacaktır.

Oyla:

achfighter

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Mi 6, Mi A3
Konular
7
Bende de kilit ekranının sağ üstündeki o çiçek gibi simge kayboldu. Yani duvar kağıdı artık otomatik değişmiyor. Cihazı sıfırladım, yine aynı.

Oyla:
Üst Alt