Yardım Mi 6 kapandı açılmıyor

Ferhaterren1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
Xiomi mi 6
Konular
1
Selamın aleyküm öncelikle telefonum mi 6 bir hafta önce hiçbir darbe almadan kapandı ve açılmadı hiçbir tuşa cevap vermedi bi kaç gün dokunmadım ve 2 gün sonra tekrar denedim açmak için açıldı 5 dakika durdu geri kapandı bi hafta geçti üstünden telefoncuya götürdüm bataryayı şoklayınca açılıyor dedi ama geri kapanıyor dedi geri verdi bende dün tekrar denedim açmak için açıldı şarja taktım şarjı açıldığında 1 Di biraz dolsun diye bıraktım şarja 15 dakika sonra bakmaya gittiğimde tekrar kapanmış şimdi hala açılmıyor sizce durumu nedir teşekkürler :

eren_626

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro Mi10
Konular
16
Bataryada Sorun Olabilir Hocam Telefoncuya Bi Götürün

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Power entegresi gibi geldi bana, anakartın çektiği voltajlara bakmak lazım öncelikle.

Oyla:

ahmetkboz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Boz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci Lise
Konular
20
Farkli bir bm39 pil deneseymis keske telefoncu sorunun pil de olgunu daha kolay bulabilirdi

Oyla:

TheRick

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Özcan
Cihazım
Mi 8
Konular
5
Mi 6 açılmadı. Beyaz bildirim LED yanıp söndu açılmadı. Şarj ekranı sürekli gitti geldi. Sonra inat ettim. Şarj aletini takılı beklettim. Sonra Mİ yazısı geldi tam orada tekrar taktım. Powered by Android yazısı çıktı şükür. Uzun süre öyle kaldı. Sonra tekrar taktım söktüm. Yine bekledi o yazıda baya. Sonra şarj sesi geldi açıldı. Sonra %6 dan şarj etmeye başladı. Demek ki telefon %5 kadar gelmek için kendini yırttı. Ama ben telefonu %5 kadar indirmedim.%30 du şarjı en son taktığımda. Neyse şimdi şarj olmaya başladı ve açıldı şarj %50 geldi devam ediyor.

Oyla:

TheRick

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Özcan
Cihazım
Mi 8
Konular
5
Benim de bataryadan şüphelerim vardı. Ancak az önce garip bir şey oldu. Telefon ekranı kilit ekranındaykenn tekrar tekrar ekran yandı söndü durduk yere. Telefonu kapatamadım. Sonra bir şekilde yeniden başlat simgesine tıkladım. Bu sefer de telefon mi yazısı çıkıp kapanıp tekrar sürekli oradan tekrar başladı durdu. Sonra yine bir şekilde tak sök derken powered by Android çıktı ve açıldı. Şimdi şarj %95 geldi. Tam dolsun telefonu yedekleyip. Sıfırlama işlemi yapacağım. Şimdi batarya doluyor. Sorun cihazın yazılımında olduğunu düşünüyorum. Umarım yine aynı şeyi yapmaz sıfırlama yaparken. Bu sorun bugün yaşandı geçen hafta aldığım güncellemeden olduğunu düşünüyorum. Android 9 ve MIUI 11.0.6 sürümü.

Oyla:
Üst Alt