Soru Mi 6 Kamera Sorunsalı

uayazzz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur
Cihazım
not Exist
Konular
1
Öncelikle herkese merhaba, ilk xiaomi telefonum bugün elime geldi. Model mi 6 6/64 siyah. Hepsiburada üzerinden satın aldım.
Whatsapp vs yükledik başladık. Normal kamera kullanımda fotoğrafı çekmeden önce her şey gayet güzel hoş fakat çektikten sonra kamera kalitesinde bozulmalar meydana geliyor. Özellikle bunu en çok whatsapp kamerasında hissetim.
Üzerinde hangi rom olduğuna dair bir fikrim yok nasıl anlayabilirim bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
Hangi rom u kurarsam daha iyi bir kamera kalitesi alırım custom rom tavsiyelerine de açığım. Fakat şuan üzerindeki rom ile aldığım kamera kalitesi gerçekten iyi değil. Beklentinin çok çok fazla altında.
+ olarak bir sorum daha olacak, DxOMARK'da mi6 testten henüz geçmedi dimi ? Aradım fakat bulamadım.

wert34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 6
Konular
1
şuan derken yeni bir güncelleme mi geldi ben de yarın mi6 alıcam da kamera konusunda çok endişeliyim
kamerası kötü. gün ışığında kötü resim çeken telefon kalmadı zaten. ama düşük ışık çekimleri kötü gece çekimleri ise berbat hala bi çözüm bulunamadı. ayrıca video konusunda da kötü çok fazla titreme oluyor görüntü sabitleme diye bir şey yok. ayrıca mikrofonları kalitesiz dış mekan video çekimleri aşırı kötü ses yönünden.

Oyla:

Red Baron

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Mi6
Konular
5
şuan derken yeni bir güncelleme mi geldi ben de yarın mi6 alıcam da kamera konusunda çok endişeliyim

Bu fotoğrafları bir önceki Miui sürümü ile çekmiştim ama güncel sürümde de aynı böyle kareler yakalarsınız, sorun yok.

Gesendet von iPad mit Tapatalk

Oyla:

ilkermi6

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilker yılmaz
Cihazım
mi6 6 64
Konular
2
merhaba; benim sorunum mi6 ile cektiğim videoları pc ye atıp izlediğimde videolar bozuk çıkıyor bilgisayarda hepsi için aynı.Telefonda sıkıntı yok.
[doublepost=1521993151,1521991505][/doublepost]arkadaşlar sorunu buldum 4k videolarım pc de arızalı çıkıyor.diğer çekim modları duzgün.

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Google Kamera yükleyin kalitenin dibine vurun Başka söze ne hacet

Oyla:

wert34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 6
Konular
1
yükledim ve 4k yı çekip bilgisayara atıp izledim yine bozuk.
Bilgisayarda kullandığın oynatıcı ile alakalı bir sorun olabilir mi? Codec 4k yi desteklemiyordur belki

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt