Soru Mi 6 İmei no uçar mı?

nightmare667

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nightmare667
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
4
Merhaba arkadaşlar. Geçen yıl Migrostan aldığım Mi6'yı fabrika ayarlarına döndürsem sorun yaşarmıyım? İmei no vs uçarmı?

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Merhaba arkadaşlar. Geçen yıl Migrostan aldığım Mi6'yı fabrika ayarlarına döndürsem sorun yaşarmıyım? İmei no vs uçarmı?
Bazı modellerde (örneğin; zamanında kardeşimin kullandığı Mi6 ) fabrika ayarlarına döndürmek imei silebiliyor. Net bilgi almadan yapmanızı önermiyorum. Forumda ya da internette genel bir araştırma yapınız.

Oyla:

Roadronners

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi A1
Konular
2
İmei silinmesi yasal olmayan yollarla yapılırsa siliniyor eğer böyle bir uygulama yapmadıysanız bir sıkıntı yok

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Ek olarak;
Roadronners hocamın da yazdığı gibi, IMEI Repair yapılan cihazlar da bu durum mümkün olabiliyor hocam. İthalatçı veya resmi garantili cihazlarda sıkıntı yaşamazsınız :)

Edit:
Bir kaç kez İthalatçı veya resmi garantili telefonlarda silinmişti, hatta forumda konuda açılmıştı. Bunu da dip not olarak geçelim.

Son düzenleme:
Oyla:

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Ek olarak;
Roadronners hocamın da yazdığı gibi, IMEI Repair yapılan cihazlar da bu durum mümkün olabiliyor hocam. İthalatçı veya resmi garantili cihazlarda sıkıntı yaşamazsınız :)

Edit:
Bir kaç kez İthalatçı veya resmi garantili telefonlarda silinmişti, hatta forumda konuda açılmıştı. Bunu da dip not olarak geçelim.
Mesela benim cihaz :)

Oyla:
Üst Alt