Bu da benden olsun. Efekt yok.
yavzka Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım Yavuz Cihazım Mi 6 Yaş 40 Konum istanbul Katılım 3 Ocak 2018 Konular 1 Mesajlar 91 Tepkime puanı 58 Puanları 18 18 Ağustos 2018 #11 Bu da benden olsun. Efekt yok. Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
H hasan35 Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever Adım Hasan Cihazım Xiomi mi6 Yaş 45 Konum İzmir Katılım 27 Aralık 2017 Konular 1 Mesajlar 70 Tepkime puanı 27 Puanları 18 18 Ağustos 2018 #12 merhaba fotoğraf lari manuel modda mi oto moddami çektiniz
Koçara Eğitime adanmış bir ömür... Premium Üye Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Avni Ataver Cihazım Xiaomi 13 Pro Meslek Eğitimci Yaş 62 Konum istanbul Katılım 22 Mart 2018 Konular 47 Mesajlar 3.857 Çözümler 3 Tepkime puanı 13.897 Puanları 238 18 Ağustos 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi #13 Mı 6 fotoğraf çekim kalitesinin tescillendiğinin açık bir ispatıdır. hasan35' Alıntı: merhaba fotoğraf lari manuel modda mi oto moddami çektiniz Genişletmek için tıkla ... Benim çektiğim fotoğraflar üzerinde oynama yapılmadan otomatik modda çekilmiştir.
Mı 6 fotoğraf çekim kalitesinin tescillendiğinin açık bir ispatıdır. hasan35' Alıntı: merhaba fotoğraf lari manuel modda mi oto moddami çektiniz Genişletmek için tıkla ... Benim çektiğim fotoğraflar üzerinde oynama yapılmadan otomatik modda çekilmiştir.
Sinann7 Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever Adım Sinan Cihazım General Mobi Yaş 29 Konum istanbul Katılım 5 Ağustos 2018 Konular 2 Mesajlar 27 Tepkime puanı 10 Puanları 3 18 Ağustos 2018 #14 Bende birkaç tane Redmi Note 5 ile çektiğim foto atiyim çok zevk veriyor artık foto çekmek. Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bende birkaç tane Redmi Note 5 ile çektiğim foto atiyim çok zevk veriyor artık foto çekmek. Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
yavzka Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım Yavuz Cihazım Mi 6 Yaş 40 Konum istanbul Katılım 3 Ocak 2018 Konular 1 Mesajlar 91 Tepkime puanı 58 Puanları 18 19 Ağustos 2018 #15 hasan35' Alıntı: merhaba fotoğraf lari manuel modda mi oto moddami çektiniz Genişletmek için tıkla ... Ben gündüzleri otomatiğe güveniyorum, akşamları ise manuel modda çekiyorum daha çok. Cogumuz orjinal haliyle yuklemisiz zaten, indirip sag tik ozellikler/ayrintilar kismindan exif bilgisine bakabilirsiniz.
hasan35' Alıntı: merhaba fotoğraf lari manuel modda mi oto moddami çektiniz Genişletmek için tıkla ... Ben gündüzleri otomatiğe güveniyorum, akşamları ise manuel modda çekiyorum daha çok. Cogumuz orjinal haliyle yuklemisiz zaten, indirip sag tik ozellikler/ayrintilar kismindan exif bilgisine bakabilirsiniz.