Soru Mi 6 için en iyi rom?

Korelmis

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Oneplus 9 Pro
Konular
19
Dostlar Mi 6 için en iyi rom hangisi? Tavsiye ettiğiniz romun artıları eksileri nelerdir?

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
kesinlikle miGlobe en iyisi istediğiniz gibi romu özelleştirebiliyorsunuz çeşitlilik var rom kurulurken kendi sitesinden istenilenleri seç kur gitsin şu ana kadar kullandığım mıuı 11 en iyi rom stabil olanını kullanıyorum daha tık demedi şarj süresi ise normal ne iyi ne kötü bana göre oda :)
Kurarken neleri kendiniz seçtiniz mesala, aydınlatırmısınız bizleri lütfen? Teşekkürler

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Oyla:

bysensei

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ömür
Cihazım
mi6
Konular
0
4 wipe ile geçilebilir mi ? güvenli mi ? :) mi room 11.0.2 stabil kullanıyorum, yine stabil istiyorum... galiba pek ablamı olmayacak:))
bende stabil olanını kullanıyorum diğer romlarda stabil olanlarda bölge problemi yaşamışlığım var bu yüzden bende bu romu buldum bence gayet kullanılabilir tavsiye ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kurarken neleri kendiniz seçtiniz mesala, aydınlatırmısınız bizleri lütfen? Teşekkürler

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Saygılar Üstad'ım

Buradaki siteden kendi romunuza eklenmesi istediğiniz yada istemediğiniz özellikleri seçebiliyorsunuz, bu inanılmaz güzel bir uygulama olmuş örnek olarak ben youtube vanced kurulumu ile uğraşmayı sevmiyorum bu romda seçeneklerden kurabiliyorsunuz romu create aşamasında hemde normal youtube kurmak isterseniz ikisinide kullanabiliyorsunuz ben o şekilde kullanıyorum mesela.Bölge sorunu yaşamadım diğer bazı stabil romlarda bu sorunu yaşadım ,MIUI TR romunda mesela GPS sorunu var siz gps kapatsanız bile içerden konumdan kapatamıyorsunuz ama bu romda herşeyi stabil olarak kullanabiliyorum sizin kadar bilgi sahibi değilimdir ama sorun yaşamadığım güzel romlardan birisi bilginize tekrar saygılar üstad

Son düzenleme:
Oyla:

Berkeyalcnky

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
RedmiNote10 Pro
Konular
29
Ben Eu rom kullanıyorum tavsiye ederim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:
Üst Alt