Şu anda RevOS kullanıyorum, çok memnunum. Herhangi bir takılma donma, romdan kaynaklı bir hata yaşamadım. Batarya süresi de gayet iyi, ortalama 5-6 saat arası rahat gidiyor. Şebeke ve WiFi göstergelerini sola almışlar, saat ortada, gayet hoş olmuş. Ekran görüntüsü ekledim
Yeni sürüm çıktı Revos
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Teşekkür ederim hocam.
Şu an karar aşamasındayım. Hâlâ BL kilidim bile açık değil.
Mi6 için tonla rom var hocam ana konusunu inceleyin.
Xiaomi Mi6
forum.miuiturkiye.net
Bu durumu da ilk kez görüyorum peşin peşin rom seçiliyor duruma göre BL açılıyor
Hocam EU beta rom kullanıyorum. 4 wipe ile direk geçebilir miyim?Şu anda RevOS kullanıyorum, çok memnunum. Herhangi bir takılma donma, romdan kaynaklı bir hata yaşamadım. Batarya süresi de gayet iyi, ortalama 5-6 saat arası rahat gidiyor. Şebeke ve WiFi göstergelerini sola almışlar, saat ortada, gayet hoş olmuş. Ekran görüntüsü ekledim
kesinlikle miGlobe en iyisi istediğiniz gibi romu özelleştirebiliyorsunuz çeşitlilik var rom kurulurken kendi sitesinden istenilenleri seç kur gitsin şu ana kadar kullandığım mıuı 11 en iyi rom stabil olanını kullanıyorum daha tık demedi şarj süresi ise normal ne iyi ne kötü bana göre oda
4 wipe ile geçilebilir mi ? güvenli mi ? mi room 11.0.2 stabil kullanıyorum, yine stabil istiyorum... galiba pek ablamı olmayacak)kesinlikle miGlobe en iyisi istediğiniz gibi romu özelleştirebiliyorsunuz çeşitlilik var rom kurulurken kendi sitesinden istenilenleri seç kur gitsin şu ana kadar kullandığım mıuı 11 en iyi rom stabil olanını kullanıyorum daha tık demedi şarj süresi ise normal ne iyi ne kötü bana göre oda