Rehber (Mi 6) Global Kararlıdan Global Betaya Geçiş

CpoeT

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
11
Teşekkür ederim, güzel ve açıklayıcı olmuş. Bir de programları vs (program dataları dahil) kolayca yedekleyerek taşıma rehberi de olsa. Tabi ki rootsuz.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
rica ederim. ilgileneceğim bu önerinizle :)

edmin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Oppo reno 4
Meslek
HVKK Astsubay
Konular
25
Onun için bl kilidinizin açık olması lazım
Bl kilidi açıldığında telefon güvensiz mi oluyor bankacılık işlemleri yapıyorum tekrar kapatabilirmiyim nasıl yaparız artıları ve eksileri nelerdir açıklama yaparsanız sevinirim teşekkürler

CpoeT

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
11
Bl kilidi açıldığında telefon güvensiz mi oluyor bankacılık işlemleri yapıyorum tekrar kapatabilirmiyim nasıl yaparız artıları ve eksileri nelerdir açıklama yaparsanız sevinirim teşekkürler
Tekrar kapatabilirsiniz, güvensizlik durumu sizin kullaniminiza kalmis birsey, bence herhangi bir eksisi yok, artisi olarakta cihaza erisiminiz(ozgurlugunuz) daha fazla oluyor, Rehber - Mi5 Unlock == Videolu Anlatım== şurdada anlatim var

seckinkk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Seçkin
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
0
Merhaba , yedek nasıl alıyorsunuz kullandığınız bir program var mı , yedekten kastım tam yedek itunes gibi bir program var mı cihazı komple yedekleyebileceğimiz ?

unluckyCoder

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
0
Şu anda Global Kararlı'ya gelen Oreo (9.2.3.0) güncellemesini kullanıyorum. Bu adımları yapsam Global Beta'ya geçebilir miyim?

immigrantly

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kaya
Cihazım
xiaomi
Konular
0
benim mi 6 telefonum güncelleme yaparken başarısız oldu şimdi fastboot ekranında takıldı, bilgisayardan yükleme yapmaya çalışıyorum - erase boot error - diye hata veriyor

celik1836

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ahmet
Cihazım
Mİ 6
Konular
0
Merhaba cihazımda daha önce herhangi bir rom yuklemesi yapmadım.MIUI 10.0.1.0 Sürümü Yüklü. Global Beta yüklemek için dosyayı indirdim yüklemek için teleffondan konumunu bulup dosyayı seçtim şifre çözülüyor yazısı geldi işlemler başladı yüklemek için onay istedi telefonun sıfırlanacağı yazıyordu bende bu sebepten önce lazım olan dosyaları yedeklemek için iptal dedim.Daha sonra aynı işlemleri tekrarladım hata verdi.Güncelleme doğrulanamıyor (it's not allowed to upgrade to unofficial rom package )
daha sonra aynı dosyayı midrop ile arkadaşıma yolladım onun telefonuna yüklendi.sizce problem nedir.
ayrıca istanbul içerisinde mi 6 tamiri yaptırabileceğim bir iyi bir servis bilen varsa sevinirim.

Fethi07

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fethi
Cihazım
Daimi mi 6
Konular
0
Fasboot. Sıkıntısını telefonu bilgisayara baglamadan kurtulamıyor muyuz ???

Üst Alt