Rom Mi 6 Global Beta ( Miui 10 )

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Hata düzenlemeleri ve optimizasyon.

by_hector

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Mi9T
Meslek
Topoğraf
Konular
60
Ne düzeltme ama yükledim şimdi parmak izi okuyucu çalışmıyor 20 kere basıyorum ancak açıyor geri bildirim de vermiyor titreyerek

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Ne düzeltme ama yükledim şimdi parmak izi okuyucu çalışmıyor 20 kere basıyorum ancak açıyor geri bildirim de vermiyor titreyerek
Windows Phone'de uzun yıllar hep insider olduğum için bu tür hatalar bana sürpriz gelmiyor.
Hatta bir keresinde yeni bir güncelleme yüklemiştim ve telefon sonsuz döngüye girerek sürekli olarak kendini restart edip açılmaya çalışılıyordu.

abrahamaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Lenovo P1
Konular
4
Merhabalar arkadaşlar. Miui 10 stable indirme linkleri yayınlandı. Acaba beta olan biri bunlardan birini kullanarak 3 nokta kısmından temiz kurulum yapabilirmi? Betadan Stable a geçmek için en kolay yol hangisidir? Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

archmus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
xperia z3
Konular
0
Arkadaşlar haftalık güncelleme geldiğinde ilk 150--200 mb ı indiriyorum twrp ekranına geliyor ama sonrasında ne yapılacak bilmiyorum sistem restart yapıyorum 1.9-2 gb a yakın dosya geliyor onu indiriyorum sonrasında o otomatik kuruluma geçiyor güncelleniyor. Sorum ; 200 mb lık güncellemeyi indirdikten sonra nasıl güncellerim 2 gb lık güncellemeyi indirmeden?

Brismo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mamet
Cihazım
Mi6
Konular
22
Arkadaşlar haftalık güncelleme geldiğinde ilk 150--200 mb ı indiriyorum twrp ekranına geliyor ama sonrasında ne yapılacak bilmiyorum sistem restart yapıyorum 1.9-2 gb a yakın dosya geliyor onu indiriyorum sonrasında o otomatik kuruluma geçiyor güncelleniyor. Sorum ; 200 mb lık güncellemeyi indirdikten sonra nasıl güncellerim 2 gb lık güncellemeyi indirmeden?

Twrp yi kaldırman lazım yoksa artırımlı paket ile güncelleme yapamazsın. Bunun yolu da magisk kaldırmak kalkınca twrp silinir. Güncelleme sonrası tekrar twrp yükleyebilirsin. Ya da 1.6 GB paket ile twrp den güncelleme yapabilirsin hiçbir farkı yok.

archmus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
xperia z3
Konular
0
Çok teşekkürler ederim anladım. Twrp yi kaldırmak daha zahmetli hem kaldır hem kur 1.6 dan yükler twrp yi tekrar yüklerim :)
Twrp yi kaldırman lazım yoksa artırımlı paket ile güncelleme yapamazsın. Bunun yolu da magisk kaldırmak kalkınca twrp silinir. Güncelleme sonrası tekrar twrp yükleyebilirsin. Ya da 1.6 GB paket ile twrp den güncelleme yapabilirsin hiçbir farkı yok.

Brismo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mamet
Cihazım
Mi6
Konular
22
Çok teşekkürler ederim anladım. Twrp yi kaldırmak daha zahmetli hem kaldır hem kur 1.6 dan yükler twrp yi tekrar yüklerim :)

Aynı sorunu ben de yaşıyordum. Magisk de sadece gcam kullandığım için build prop tan api kodunu ekledim. Haftalık güncelleme ile sorun yaşamıyorum. Ama başka modül kullanıyorsan onu bilemem

Wahapko

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Vahap
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
2
Magiski kaldır. Güncellemeyi indirip yükle. İlk seferinde magiski kaldırmadığında başarısız oluyor. İkinci seferinde yeni sürümü tam boyut indiriyor ve magiski kaldırmamışsan yine başarısız oluyor. Cihaz tam boyut indirmeye çalıştığında güncelleyicinin verilerini sil. Sadece güncelleme indirilir.

archmus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
xperia z3
Konular
0
Arkadaşlar global beta kullanıyorum bir süre sonra internetim kesiliyor ne wifi ne de 4g simgesi olduğu halde nete girmiyor internet bağlamtısı yok diyor yaşayanlar var mı bu problemi ne yapmak gerekir? Son güncellemeyi kırduktan sonra oldu. Hatta temiz kurulum yapmak için bilgisayardan mi flashtool ile yükledim global beta son sürümü

Üst Alt