Windows Phone'de uzun yıllar hep insider olduğum için bu tür hatalar bana sürpriz gelmiyor.Ne düzeltme ama yükledim şimdi parmak izi okuyucu çalışmıyor 20 kere basıyorum ancak açıyor geri bildirim de vermiyor titreyerek
Twrp yi kaldırman lazım yoksa artırımlı paket ile güncelleme yapamazsın. Bunun yolu da magisk kaldırmak kalkınca twrp silinir. Güncelleme sonrası tekrar twrp yükleyebilirsin. Ya da 1.6 GB paket ile twrp den güncelleme yapabilirsin hiçbir farkı yok.Arkadaşlar haftalık güncelleme geldiğinde ilk 150--200 mb ı indiriyorum twrp ekranına geliyor ama sonrasında ne yapılacak bilmiyorum sistem restart yapıyorum 1.9-2 gb a yakın dosya geliyor onu indiriyorum sonrasında o otomatik kuruluma geçiyor güncelleniyor. Sorum ; 200 mb lık güncellemeyi indirdikten sonra nasıl güncellerim 2 gb lık güncellemeyi indirmeden?
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Twrp yi kaldırman lazım yoksa artırımlı paket ile güncelleme yapamazsın. Bunun yolu da magisk kaldırmak kalkınca twrp silinir. Güncelleme sonrası tekrar twrp yükleyebilirsin. Ya da 1.6 GB paket ile twrp den güncelleme yapabilirsin hiçbir farkı yok.
Aynı sorunu ben de yaşıyordum. Magisk de sadece gcam kullandığım için build prop tan api kodunu ekledim. Haftalık güncelleme ile sorun yaşamıyorum. Ama başka modül kullanıyorsan onu bilememÇok teşekkürler ederim anladım. Twrp yi kaldırmak daha zahmetli hem kaldır hem kur 1.6 dan yükler twrp yi tekrar yüklerim