dosyayı tekrardan twrp modda yükleyin. bizlerde bi sıkıntı yokSistem gücelleyicisinden twrp yazan sürümü telefona atarak doğrudan yükledim. Bi sorun olmadı. Global kararlıdan geçtiğim için veriler silindi.
Tek sorunum bildirim ekranı Türkçe kararkter desteklemiyor mu İÜÖ gibi harflerde çok garip duruyor bunu düzeltebilir miyiz?
Hocam konunun en başındaki ekran görüntülerinde bile var. Kast ettiğim yer bildirim ekranı ü ı gibi harflerden önce boşluk var. Sizde yok mu şuan? Ve bildirim ekranı yazı tipi çok kötü duruyor bence.dosyayı tekrardan twrp modda yükleyin. bizlerde bi sıkıntı yok
bende yok hocam, ben twrp ile flashlamadım, size atayım oradan kurun.Hocam konunun en başındaki ekran görüntülerinde bile var. Kast ettiğim yer bildirim ekranı ü ı gibi harflerden önce boşluk var. Sizde yok mu şuan? Ve bildirim ekranı yazı tipi çok kötü duruyor bence.
Hocam onun sizin bizi yapacağımız bir şey değil güncelleme ile düzelir ilerde. Yada eu roma geçe bilirsiniz onda böyle bir sorun yokSistem gücelleyicisinden twrp yazan sürümü telefona atarak doğrudan yükledim. Bi sorun olmadı. Global kararlıdan geçtiğim için veriler silindi.
Tek sorunum bildirim ekranı Türkçe kararkter desteklemiyor mu İÜÖ gibi harflerde çok garip duruyor bunu düzeltebilir miyiz?
Çok teşekkür ederim hocam deneyeceğimbende yok hocam, ben twrp ile flashlamadım, size atayım oradan kurun.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Çok teşekkür ederim hocam deneyeceğim
Global beta güncellemesi bu. Kararlı değil henüz ota'dan gelmedi yaniArkadaşlar herkese geldi mi bu mi10 bana hala gelmedi