Rom Mi 6 Global Beta ( Miui 10 )

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Ya ben zip dosyasini indirdim ve global 9.x.x.x surumun ustune yukledim. Bl kilidi falan da kapali. Programa gerek yok kullaniyorum suan

Telefonu aldigimdan beri sadece ota uzerinden gelen stabil(kararli) guncellemeleri yaptim. Yine kararli son surumu kullaniyorken dun gece bu konuda bulunan zip dosyasini indirip 3 noktadan guncellemeyi kurdum ve suan miui 10 surumunu(beta) kullaniyorum. Belki sizde sorun olmustur, tekrar denerseniz yuklenebilir.
Ben zaten yazdığım şekilde yükledim.
gayet güzel çalışıyor. :))

seyyah_41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
redmi not 3
Konular
7
Telefonu aldigimdan beri sadece ota uzerinden gelen stabil(kararli) guncellemeleri yaptim. Yine kararli son surumu kullaniyorken dun gece bu konuda bulunan zip dosyasini indirip 3 noktadan guncellemeyi kurdum ve suan miui 10 surumunu(beta) kullaniyorum. Belki sizde sorun olmustur, tekrar denerseniz yuklenebilir.
Dostum herşey silindi mi. Link atabilir misin

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
bu arada anılan uygulamayı kullanabilmek için telefonu geliştirici moduna aldım.
BootLoader kilidini vb. açtırmadım.

by_hector

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Mi9T
Meslek
Topoğraf
Konular
60
bu twrp dosyasını biliyoruz ama bu tgz dosyasını nasıl kuruyoruz

racistmozart

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
0
dün bu versiyonu cihazım mi6ya yükledim ve her kilit ekranını geçtiğimde bootloop sorunu aldım yardım edebilir misiniz verilerimi kaybetmeden nasıl düzgün bir rom yüklerim??????

Brismo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mamet
Cihazım
Mi6
Konular
22
dün bu versiyonu cihazım mi6ya yükledim ve her kilit ekranını geçtiğimde bootloop sorunu aldım yardım edebilir misiniz verilerimi kaybetmeden nasıl düzgün bir rom yüklerim??????
Ayarlar- ek ayarlar- yedekle ve sıfırla- fabrika ayarlarına dön

korfirak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Konular
7
Hocam merhaba. En iyisi temiz kurulum derler. Hiçbir takılma vs olmasın veriler birbirine karışmasın diye. Yapabiliyor iseniz kilitiniz açık ise twrp den hiçbir şey yapmadan install seçeneğinden direk yüklemek,ardından recovery modunda tekrar açmak ve tekrar Power Off yapıp telefonu manuel açmak. Bununla birlikte verilerine normalde birşey olmaz. Ama mutlaka bir yedek alınız. Eğer twrp yoksa miflash tool ile atılıyor diye biliyorum ve verileriniz gider. Sıfırdan kurulum yapar diye biliyorum.

racistmozart

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
0
Hocam merhaba. En iyisi temiz kurulum derler. Hiçbir takılma vs olmasın veriler birbirine karışmasın diye. Yapabiliyor iseniz kilitiniz açık ise twrp den hiçbir şey yapmadan install seçeneğinden direk yüklemek,ardından recovery modunda tekrar açmak ve tekrar Power Off yapıp telefonu manuel açmak. Bununla birlikte verilerine normalde birşey olmaz. Ama mutlaka bir yedek alınız. Eğer twrp yoksa miflash tool ile atılıyor diye biliyorum ve verileriniz gider. Sıfırdan kurulum yapar diye biliyorum.

twrp yok ama verilerimi kaybetmeden kurmayı denerim, flashtool ile stabil rom kurmayı düşündüm ama o da sizin dediğiniz gibi sıfırlıyor. twrp kurulumunu deneyim mi sizce
[doublepost=1530354921,1530354829][/doublepost]
Ses açma + güç tuşuna aynı anda bas mi ekranı gelince elini çek. Orda format data seçeneğinden cihazı sifirlayabilirsin
mi pc suite de kurdum ama görmüyor cihazı, telefonu açınca saniyeler içinde kapanıyor nasıl yapacağım ki? verilerimin gitmesini istemiyorum

Üst Alt