- Adım
- Aziz Tezcan
- Cihazım
- Xiomi mi 6
- Konular
- 29
Global beta kullaniyorum.mantiken wipe a gerek yok ama yinede sorayim wipe gereklimi gereklise neden?
Aynı tür rom ise direct üstüne flaslayabilirsin. Zaten güncelleme mantığı da böyle işliyor.Global beta kullaniyorum.mantiken wipe a gerek yok ama yinede sorayim wipe gereklimi gereklise neden?
link çok yavaş indiriyor başka bir link var mı acabaAynı tür rom ise direct üstüne flaslayabilirsin. Zaten güncelleme mantığı da böyle işliyor.
Wipe yaparsan temiz kurulum yapmış olursun herşey temizlenir. Telefon hafızasıni wipe yapmazsan dosyaların kalır ama yine de uygulamaların silinir. Format data ise mevcut romu fabrika ayarlarına döndürür herşey silinir.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Resmi romlarda maalesef araştırman lazim ya da mevcut romu bekleyeceksin.link çok yavaş indiriyor başka bir link var mı acaba
eskiden kullanıyordum telefonumu sıfırlamak istemiyorumResmi romlarda maalesef araştırman lazim ya da mevcut romu bekleyeceksin.
Sana tavsiyem miuipro romu dene china beta üzerine yapıldığı için global romlardan hep bir adım önde oluyor. Ve ekstradan birçok özellik mevcut.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Titanium ile yedek al herşey geri geliyor. Ayarlar da bulutta kayıtlı zaten. Benim sıfırdan kurulum en fazla 15 20 dakikami alıyor. Bütün uygulama ayar ve dosyalar geri geliyor.eskiden kullanıyordum telefonumu sıfırlamak istemiyorum![]()
Farklı rom olduğu için 4 wipe gerekli. Tam sağlam tertemiz olsun istiyorsan dahili hafızayi da wipe yapmalısınglobal beta miui 10 dan miuipro roma geçerken sadece wipe yapıp geçiyor muyuz yoksa her şeyi siliyor muyuz?