Çin developer aldı güncelleme dünÇin romunda herkes güncelleme alabiliyordu Global'de durum farklı mı?
Ben açtım bootloaderi şuan bu konudaki yazılımı kullanıyorum eğer açık beta gelince ota alırsa tekrar kilitleyegimYav botloader kilidi açık olunca bı sürü zirilti çıkıyor mobil bankacılık bile yükü üstünden atıyor sorumluluk sana ait diyyor kayıt tutuyor xaomi mükemmel cihaz ama üretici firma güncelleme konusunda coooook karışık bu nedir yahu
Kilitleyebilceğine eminmisin sordunmu hiç geçmiş olsunBen açtım bootloaderi şuan bu konudaki yazılımı kullanıyorum eğer açık beta gelince ota alırsa tekrar kilitleyegim
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sıfırllayarak kilitlenmiyormuKilitleyebilceğine eminmisin sordunmu hiç geçmiş olsun
Kitlesel basit dostumKilitleyebilceğine eminmisin sordunmu hiç geçmiş olsun
KitlemekKitlesel basit dostum
Bu iş için telefonun kilidinin açık olması gerekli miÇok kısa anlatayım.)
1- Adb minimal sürücüler dosyasını indir ve yükle.
2- twrp recovery dosyasını indir, Twrp dosya ismini "recovery.img" olarak değiştir ve "yerel disk c://program files veya (x86)" klasorunde Adb minimal klasörü içerisine yapıştır.
3- telefonunu kapat ve ses kısma ve güç düğmeleri kombinasyonu ile fastboot moduna al.
4- telefonu bilgisayara bağlayın.
5- Adb klasörüne gidin klavyede SHİFT tuşuna basılı tutun farenin sağ tuşuna basın açılan pencereden komut penceresini buradan açıp aşağıdaki kodları yazın.
Kod:
-fastboot flash recovery recovery.img (yazıldıktan sonra "enter" tuşu)
-fastboot boot recovery.img(yazıldıktan sonra "enter" tuşu)
Geçmiş olsun. Yapılacak işlemler bu kadar.
Yine de yapamaz iseniz team viewer dan yardımcı olabiliriz.