- Adım
- Erdoğan
- Cihazım
- Mi 9T
- Konular
- 22
Daha evvel bu konu ile alakalı fikrimi söylemiş olduğum için yinelemekte beis görmüyorum. Bu acelecilik nedir arkadaşlar? Beklenen güncelleme büyük bir ihtimalle bu Cuma, hadi olmadı bir sonraki Cuma mutlaka gelecek. Henüz daha geliştirilme aşamasında ve tam oturmamış bir romu hemen yükleme sevdasıyla hem kendinizi hem de cihazınızı sıkıntıya sokmaya değer mi? Bekleyin resmi olarak yayınlansın. Sonra yüklersiniz..
Ben de Masik kararlıya geçtim, rahatladım.. Ne o ya öyle her hafta güncellemeyi beklemek... Kendimi tedavi etmeye adadımHiç alakam olmaz.
Muhakkak öyledir sayın hocam. Paylaşım yapmak tabii ki vazifeniz. Sıkıntı paylaşımınız ile alakalı değil ki....Android konusunda bilgisi olan ve üstat Skorpi nin her daim söylediği üzre kaşıntısı tutanlar elbetteki cihazlarına yükleyip test edebilirler. Fakat bakıyorum da her ne hikmetse ilk önce benim gibi android cahili olanlar ( arkadaşları tenzih ederim ) balıklama dalıyorlar. Sonrası ise yandım Allah....Tamamen katılıyorum değerli hocam. Ben görevim gereği paylaşmak durumundayım fakat konuda da belirttiğim gibi sorunlarla gelme olasılığı çok yüksek sürümler bunlar. Yine de sabırsız arkadaşlar için lazım bir konu.
Yerinde kararınız için sizi tebrik ederim üstat. Android 9 un resmi olarak yayınlanmasını bekliyorum. Geldikten sonra ben de EU kararlıya döneceğim. Eu beta candır diyenlerin de gazına gelmemeye karar verdim. Öyle her hafta güncelleme beklemek te nedir canım ?Ben de Masik kararlıya geçtim, rahatladım.. Ne o ya öyle her hafta güncellemeyi beklemek... Kendimi tedavi etmeye adadım
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Yarın ne olacağını kimse bilemez ki hocam.. Belki de cuma günü dün dündür günüdürMuhakkak öyledir sayın hocam. Paylaşım yapmak tabii ki vazifeniz. Sıkıntı paylaşımınız ile alakalı değil ki....Android konusunda bilgisi olan ve üstat Skorpi nin her daim söylediği üzre kaşıntısı tutanlar elbetteki cihazlarına yükleyip test edebilirler. Fakat bakıyorum da her ne hikmetse ilk önce benim gibi android cahili olanlar ( arkadaşları tenzih ederim ) balıklama dalıyorlar. Sonrası ise yandım Allah....
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yerinde kararınız için sizi tebrik ederim üstat. Android 9 un resmi olarak yayınlanmasını bekliyorum. Geldikten sonra ben de EU kararlıya döneceğim. Eu beta candır diyenlerin de gazına gelmemeye karar verdim. Öyle her hafta güncelleme beklemek te nedir canım ?