Hocam üşenmeden kill shot bravo yükledim. Ne geç algılama ne ona benzer hiçbişey yaşamadım. Tıkır tıkır oynadı valla.ekran videosu çekecektim ama buraya yüklenmez diye çekmedim
eu rom da kurdum sonuç değişmedi maalesef,tüm custom romları da denemistim.son çare oreoyu beklemek olacak sanırım...ayrıca shot bravoyu da yükledim maalesef o oyun ile problemi anlayamazsınız.
eu rom da kurdum sonuç değişmedi maalesef,tüm custom romları da denemistim.son çare oreoyu beklemek olacak sanırım...ayrıca shot bravoyu da yükledim maalesef o oyun ile problemi anlayamazsınız.
eu romda turkcell yani çalışıyormu kontrol edebilirmisiniz rica etsem
[doublepost=1515713714,1515713242][/doublepost]turkcell yaani global kararlıda çalışmıyordu. indir kur tanıtımı geç yaani durduruldu diyordu. oreo betada çalışıyor ama sorunlu oreo. eu rom onda çalışıyorsa geçeyim. oreo betadayım. instagram donuyor. sadece instagramda var problem.mesela insragram foto paylaşımda donuyor.
ve xiaomi kim iletebilir şu sorunu,,
kilit ekranı bildirim çok iğrenç iki parmakla kaydırcaz die uğraşıyoruz cvp yazmak için. samsung iphone lg hatta gm 5 plus bile ne güzel ya. ve birde facede gezerken normal mesaj gelince yukardan hafif inio diğer markalar hemen cevapla diyip cevabı yolluyosun. xiaomi bu konuda ne kadar kötü iğrenç farkındamısınız.alışkanlıklarımı zorluyor. yeminle sövüyorum. lg samsung iPhone ne güzeldi o konuda. sözde android özgürsün ama xiaomi resmen bizi kasıyor.
Evet arkadaşlar bende de benzer durum var kafa topu 2 oynanıyor iki tuşa aynı anda basınca sknti yaşıyorum eski gelinde hiç bir problem yok 7.11.2 yi yüklemek istedim bootloader derdi çıktı Xiaomi toplam kullandim yine yüklenmedi telefondan soğumaya başladım lütfen yardım
Nasıl cozeriz bu sorunu bootloader açarsak garanti devre dışı mi hemende acilmiyormus çok gicik bir durum ne yapmalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Multi test touch yaptım benchmark üzeri bu video dakika sorun yok ama kafa topu 2 oynarken sol iki tuşa bastım mi ileri giderken suya basarken zipladin mı adam ileri doğru atılmak yerine old. Yere düşüyor bu sorun nasıl geçer anlamadim.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir