mi 6 fastboottan çıkmıyor

• Konbuyu başlatan CpoeT
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 18
  • Görüntüleme 3K

juventus18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mi6 seramik
Meslek
isletme lisans
Konular
9
Zenex Hocam sorunu nasıl çözdüğünüzü paylaşır mısınız?
mi6 global developer Oreo 8 yükledim android 7 ye dönmek istiyorum. Romu klasöre çıkarttığımda flash tool hata veriyor .bath bulunamadı uyarısı veriyor telefon fastboot modda kaldı. şimdi 7 zip i indirdim winrarı kaldırdım bilgisayardan romu tekrar indirip bilgisayara reset atıp tekrar çıkartacağım klasöre hata verecek mi deneyeceğim :) bu arada unlock yaptım cihazı.
İyi akşamlar.
[doublepost=1516123842,1516120780][/doublepost]
İlginiz için teşekkürler. Zenex hocam olayı çözdü.
Hocam aynı sorun bende de mevcut şuan, sorun nasıl çözüldü bilgi verir misiniz? telefon fastboot modda kaldı. Romu flashlamak istediğimde bat. hatası veriyor.

iyi akşamlar.

CpoeT

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
11
mi6 global developer Oreo 8 yükledim android 7 ye dönmek istiyorum. Romu klasöre çıkarttığımda flash tool hata veriyor .bath bulunamadı uyarısı veriyor telefon fastboot modda kaldı. şimdi 7 zip i indirdim winrarı kaldırdım bilgisayardan romu tekrar indirip bilgisayara reset atıp tekrar çıkartacağım klasöre hata verecek mi deneyeceğim :) bu arada unlock yaptım cihazı.
İyi akşamlar.
Hocam aynı sorun bende de mevcut şuan, sorun nasıl çözüldü bilgi verir misiniz? telefon fastboot modda kaldı. Romu flashlamak istediğimde bat. hatası veriyor.

iyi akşamlar.
İyi akşamlar.

iyi akşamlar.
Zenex hocamla bir iletisime gecin yardimci olsun size. Edl mod ile belki halledersiniz ama telefonun arkasini acmak gerekir garantiniz varsa yanmasin.

juventus18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mi6 seramik
Meslek
isletme lisans
Konular
9
Zenex hocamla bir iletisime gecin yardimci olsun size. Edl mod ile belki halledersiniz ama telefonun arkasini acmak gerekir garantiniz varsa yanmasin.
Tamam teşekkür ederim, iyi akşamlar Özel mesaj attım dönüş yapar umarım hallederiz =)

CpoeT

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
11
Tamam teşekkür ederim, iyi akşamlar Özel mesaj attım dönüş yapar umarım hallederiz =)
Ben arkayi acip kendim halletmeye calistim pc 32 bit oldugu icin basarisiz olmusum. en iyisi bi uzmanin elinden halledilmesi :)

juventus18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mi6 seramik
Meslek
isletme lisans
Konular
9
Ben arkayi acip kendim halletmeye calistim pc 32 bit oldugu icin basarisiz olmusum. en iyisi bi uzmanin elinden halledilmesi :)
sağolsun Zenex hocam halleti uzaktan erişim sağlayarak. Teşekkürler emeğinize sağlık Zenex hocam.

Son düzenleme:

fleast

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Furkan
Cihazım
Mi6
Konular
1
Benim telefonum mui 9 guncellemesinden sonra fastboot mod ta kaldi rom atmaya calistim flash a bastigimda 1 saniye icinde flaslama islemi bitiyor ve hicbir duzelme olmadi rom mu atamadim yardimci olurmusunuz

immigrantly

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kaya
Cihazım
xiaomi
Konular
0
benim mi 6 telefonum güncelleme yaparken başarısız oldu şimdi fastboot ekranında takıldı, bilgisayardan yükleme yapmaya çalışıyorum - erase boot error - diye hata veriyor

Üst Alt