Hocam aynı sorun bende de mevcut şuan, sorun nasıl çözüldü bilgi verir misiniz? telefon fastboot modda kaldı. Romu flashlamak istediğimde bat. hatası veriyor.İlginiz için teşekkürler. Zenex hocam olayı çözdü.
Zenex Hocam sorunu nasıl çözdüğünüzü paylaşır mısınız?
mi6 global developer Oreo 8 yükledim android 7 ye dönmek istiyorum. Romu klasöre çıkarttığımda flash tool hata veriyor .bath bulunamadı uyarısı veriyor telefon fastboot modda kaldı. şimdi 7 zip i indirdim winrarı kaldırdım bilgisayardan romu tekrar indirip bilgisayara reset atıp tekrar çıkartacağım klasöre hata verecek mi deneyeceğim bu arada unlock yaptım cihazı.
İyi akşamlar.
[doublepost=1516123842,1516120780][/doublepost]
Hocam aynı sorun bende de mevcut şuan, sorun nasıl çözüldü bilgi verir misiniz? telefon fastboot modda kaldı. Romu flashlamak istediğimde bat. hatası veriyor.
iyi akşamlar.
Zenex hocamla bir iletisime gecin yardimci olsun size. Edl mod ile belki halledersiniz ama telefonun arkasini acmak gerekir garantiniz varsa yanmasin.Zenex Hocam sorunu nasıl çözdüğünüzü paylaşır mısınız?
mi6 global developer Oreo 8 yükledim android 7 ye dönmek istiyorum. Romu klasöre çıkarttığımda flash tool hata veriyor .bath bulunamadı uyarısı veriyor telefon fastboot modda kaldı. şimdi 7 zip i indirdim winrarı kaldırdım bilgisayardan romu tekrar indirip bilgisayara reset atıp tekrar çıkartacağım klasöre hata verecek mi deneyeceğim bu arada unlock yaptım cihazı.
İyi akşamlar.
[doublepost=1516123842,1516120780][/doublepost]
Hocam aynı sorun bende de mevcut şuan, sorun nasıl çözüldü bilgi verir misiniz? telefon fastboot modda kaldı. Romu flashlamak istediğimde bat. hatası veriyor.
iyi akşamlar.
Tamam teşekkür ederim, iyi akşamlar Özel mesaj attım dönüş yapar umarım hallederiz =)Zenex hocamla bir iletisime gecin yardimci olsun size. Edl mod ile belki halledersiniz ama telefonun arkasini acmak gerekir garantiniz varsa yanmasin.
Ben arkayi acip kendim halletmeye calistim pc 32 bit oldugu icin basarisiz olmusum. en iyisi bi uzmanin elinden halledilmesiTamam teşekkür ederim, iyi akşamlar Özel mesaj attım dönüş yapar umarım hallederiz =)