Soru Mİ 6 EU Rom Stabil'e Geçiş

YsnYalc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Meslek
Muhasebe
Konular
11
Global betadan EU ROM Stabile sürümüne geçicem , Eu rom stabil sürümüne Mi 6 Android 9.0 geldimi bilgisi olan ?

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Hocam birşey merak ediyorum.
Taban sürümü 8'den 9'a geçince ne gibi değişiklik oluyor hep merak ediyorum.
Android 9 çıkış itibarıyla hatalar içerdiği için ben henüz geçmedim ve tam oturana kadar da düşünmüyorum. Lakin şunu söylemek mümkün. Miui 10 güncellemesi ile mi6 Android pie ile gelmesi beklenen özelliklere kavuştuğu için çok değişiklik beklemeyin derim. Zaten geçenler de bin pişman

Oyla:

YsnYalc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Meslek
Muhasebe
Konular
11
Pekala Şuanda global beta kullanıyorum ve malum onda 9.0 mevcut eu stabile geçicem 8.0 olarak sürüm düşecek birck tarzı problemlerle karşılaşırmıyım ilk twrp kuruşum bl kilidi açık geldi zaten telefon ve daha önce rom atmadım sıkıntı yaşarmıyım

Oyla:

peyer9

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fırat
Konular
2
Stabili bilmem ama eu beta Android 9 bir haftadan fazladır kullanıyorum. Şimdiye kadar ki en sıkıntısız rom bence. Bataryası çok iyi. Ama miui 10 olduğu için çok fazla beklenti içine girmeyin. Bir iki ufak yefek değişiklik var sadece.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Global betadan EU ROM Stabile sürümüne geçicem , Eu rom stabil sürümüne Mi 6 Android 9.0 geldimi bilgisi olan ?
Hocam forum kuralları gereği başlığın tamamının büyük harfle olması yasaktır sizi düzeltmeye davet ediyorum

Oyla:

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Android 9 çıkış itibarıyla hatalar içerdiği için ben henüz geçmedim ve tam oturana kadar da düşünmüyorum. Lakin şunu söylemek mümkün. Miui 10 güncellemesi ile mi6 Android pie ile gelmesi beklenen özelliklere kavuştuğu için çok değişiklik beklemeyin derim. Zaten geçenler de bin pişman
Anladım hocam bunu merak etmiştim aman aman bir değişiklik oluyor mu diye

Oyla:

YsnYalc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Meslek
Muhasebe
Konular
11
Sizce her türlü eu stabil mi hatalar almamak için her zaman çünkü birdaha twrp yle falan uğraşmak istemiyorum bir defada halletmek istiyorum işimi

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Anladım hocam bunu merak etmiştim aman aman bir değişiklik oluyor mu diye
Benim dediklerim mi6 için geçerli hocam. Genel kanı xiaomi cihazlarda önemli olan android güncellemesi değil sistem güncellemesidir. Tabii yine de cihazdan cihaza ve farklı romlarda değişkenlik gösterebilir. Yalnız ben Android 9 kullanıp ta memnun olana inanın hiç rastlamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizce her türlü eu stabil mi hatalar almamak için her zaman çünkü birdaha twrp yle falan uğraşmak istemiyorum bir defada halletmek istiyorum işimi
Sürekli güncelleme yapmak istemiyorsanız Eu kararlı iyidir. Zira betanın hatalardan arındırılmış hali. Yalnız Ottoman hocamın da kullandığı beta 9.3.7 sürümünün stabilden daha iyi olduğu söyleniyor, özellikle de pil yönünde. Dikkate almakta fayda var.

Oyla:

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Benim dediklerim mi6 için geçerli hocam. Genel kanı xiaomi cihazlarda önemli olan android güncellemesi değil sistem güncellemesidir. Tabii yine de cihazdan cihaza ve farklı romlarda değişkenlik gösterebilir. Yalnız ben Android 9 kullanıp ta memnun olana inanın hiç rastlamadım.
Anladım hocam sizi. Ben mi 8 kullanıcısıyım. Direk android 9 ile kullanmaya başladım android 8 i bilmediğim için yorum yapamıyorum :)

Oyla:
Üst Alt