Android 9 çıkış itibarıyla hatalar içerdiği için ben henüz geçmedim ve tam oturana kadar da düşünmüyorum. Lakin şunu söylemek mümkün. Miui 10 güncellemesi ile mi6 Android pie ile gelmesi beklenen özelliklere kavuştuğu için çok değişiklik beklemeyin derim. Zaten geçenler de bin pişmanHocam birşey merak ediyorum.
Taban sürümü 8'den 9'a geçince ne gibi değişiklik oluyor hep merak ediyorum.
Hocam forum kuralları gereği başlığın tamamının büyük harfle olması yasaktır sizi düzeltmeye davet ediyorumGlobal betadan EU ROM Stabile sürümüne geçicem , Eu rom stabil sürümüne Mi 6 Android 9.0 geldimi bilgisi olan ?
Anladım hocam bunu merak etmiştim aman aman bir değişiklik oluyor mu diyeAndroid 9 çıkış itibarıyla hatalar içerdiği için ben henüz geçmedim ve tam oturana kadar da düşünmüyorum. Lakin şunu söylemek mümkün. Miui 10 güncellemesi ile mi6 Android pie ile gelmesi beklenen özelliklere kavuştuğu için çok değişiklik beklemeyin derim. Zaten geçenler de bin pişman
Sizce her türlü eu stabil mi hatalar almamak için her zaman çünkü birdaha twrp yle falan uğraşmak istemiyorum bir defada halletmek istiyorum işimiAndroid 9 çıkış itibarıyla hatalar içerdiği için ben henüz geçmedim ve tam oturana kadar da düşünmüyorum. Lakin şunu söylemek mümkün. Miui 10 güncellemesi ile mi6 Android pie ile gelmesi beklenen özelliklere kavuştuğu için çok değişiklik beklemeyin derim. Zaten geçenler de bin pişman
Benim dediklerim mi6 için geçerli hocam. Genel kanı xiaomi cihazlarda önemli olan android güncellemesi değil sistem güncellemesidir. Tabii yine de cihazdan cihaza ve farklı romlarda değişkenlik gösterebilir. Yalnız ben Android 9 kullanıp ta memnun olana inanın hiç rastlamadım.Anladım hocam bunu merak etmiştim aman aman bir değişiklik oluyor mu diye
Sürekli güncelleme yapmak istemiyorsanız Eu kararlı iyidir. Zira betanın hatalardan arındırılmış hali. Yalnız Ottoman hocamın da kullandığı beta 9.3.7 sürümünün stabilden daha iyi olduğu söyleniyor, özellikle de pil yönünde. Dikkate almakta fayda var.Sizce her türlü eu stabil mi hatalar almamak için her zaman çünkü birdaha twrp yle falan uğraşmak istemiyorum bir defada halletmek istiyorum işimi
Anladım hocam sizi. Ben mi 8 kullanıcısıyım. Direk android 9 ile kullanmaya başladım android 8 i bilmediğim için yorum yapamıyorumBenim dediklerim mi6 için geçerli hocam. Genel kanı xiaomi cihazlarda önemli olan android güncellemesi değil sistem güncellemesidir. Tabii yine de cihazdan cihaza ve farklı romlarda değişkenlik gösterebilir. Yalnız ben Android 9 kullanıp ta memnun olana inanın hiç rastlamadım.