Yardım Mi 6 EU Rom Camera2api Açmak ?

Onurmemis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur Memiş
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
10
Mi 6 cihazım rootlu ve eu rom yüklü camera2api aktif hale getirip google camera kullanmak istiyorum ve magisk v15.3 te yüklü yardımcı olursanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler

Onurmemis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur Memiş
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
10
Hocam Konuda bahsetmiştim zaten, şuanda Ön Kamera'da Portre modu çalışmıyor ve Ön Kamerada HDR+ işlemesi yapmıyor. Onun haricinde Fotoğraf çekiminde bir sorun yok.

Twrp'den flashlayınca hallolmasına sevindim hocam.

Hocam valla konuda o kadar çok yorum olmuşki işin özü karışmış gitmiş ama sağolun tekrardan hallettim artık portre çekerken yok düşük ışıkmış yok 2 metre uzağa gitmiş falan dertlerim kalmadı baya deneme yaptım gayet başarılı

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Hocam valla konuda o kadar çok yorum olmuşki işin özü karışmış gitmiş ama sağolun tekrardan hallettim artık portre çekerken yok düşük ışıkmış yok 2 metre uzağa gitmiş falan dertlerim kalmadı baya deneme yaptım gayet başarılı

Aynen hocam, en azından Alternatif olarak kullanmak çok mantıklı. Ben Ana Program olarak kullanıyorum artık Google Camerayı, orası ayrı tabi :) En azından hiç yoktan böyle bir desteğe kavuştuk, diğer özelliklerde düzeltilirse tadından yenmez :)

Oyla:
Üst Alt