Yardım Mi 6 Epic Rom internet sitelerine girmiyor.

iznik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
xiaomi 14 ultra
Konular
9
Telefonum mi 6 epic rom miui 9 7.8.24 sürümünü kullanıyorum. Yaklaşık iki gündür daha önce girebildiğim bazı internet sitelerine giremiyorum. Örneğin miui global sitesinden rim indiremiyorum. Bağlantı sıfırlandı, bu siteye ulaşılamıyor vb. hatalar alıyorum. İlginiz için teşekkür ederim.

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Telefonum mi 6 epic rom miui 9 7.8.24 sürümünü kullanıyorum. Yaklaşık iki gündür daha önce girebildiğim bazı internet sitelerine giremiyorum. Örneğin miui global sitesinden rim indiremiyorum. Bağlantı sıfırlandı, bu siteye ulaşılamıyor vb. hatalar alıyorum. İlginiz için teşekkür ederim.
Hocam senin yaptığın mi6 yı kötülemek resmen.custom rom yüklemişsin ama sanki mi6 nın kendi orjinali,siteye bağlanmıyor diye konu açmışsın o yüzden açıkçası kimse yardımcı olmak istemez sana.bende de mi6 var heryere şakır şakır giriyor.romda sıkıntı varsa geliştiricilerle bağlantıya geçmeni öneririm.yada google play den opera vpn yi kurup bide öyle dene

Oyla:

iznik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
xiaomi 14 ultra
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam mi 6 yı kötülemek ile ne ilgisi var. Bir sorun yaşadım onu paylaşıyorum sadece.

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Konu başlığı tekrar düzenlendi.

Sizinle aynı romu kullanan arkadaşlara konuyu görüp sizenle fikir alış verişi yapacaklardır. Daha çabuk çözüm için geliştirici ile görüşmeniz iyi olur. :)

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam mi 6 yı kötülemek ile ne ilgisi var. Bir sorun yaşadım onu paylaşıyorum sadece.
Hocam şimdi yrni düzenlenen konu başlığı gibi bi başlık açsaydın tek kelime etmezdim ama kabul et ki açtığın konu başlığı biraz yanlıştı :)iyi forumlar

Oyla:

iznik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
xiaomi 14 ultra
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam şimdi yrni düzenlenen konu başlığı gibi bi başlık açsaydın tek kelime etmezdim ama kabul et ki açtığın konu başlığı biraz yanlıştı :)iyi forumlar
Size de iyi forumlar hocam.

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hocam tarayıcı önbelleğini silip dener misiniz.

Oyla:

Admin

Elit Üye
Elit Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Admin
Cihazım
Mi5 Pro
Meslek
Prof.