Çözüldü Mi 6 ekran sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam anlaşılan aramızda yenisin ve hoşgeldin.biraz genellemişsin gibime geldi.aynı cihaz bende de var ve 0 sorun.

--SEFA-- hocam sağolsun.sefa hocam istiyorum ki bu telefon arada bozulsun :)bunu nasıl yapabilirim :)whitestone kardeşim mi flash ile fastboot modda tertemiz bi kurulum yaparsan eminim hiçbir sorunun kalmayacak

whitestone.ba

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
12
Evet mi 6 alinca geldim foruma. Hosbuldum hocam sağolun. O kadar ince ayrıntı anlamiyorum telefondan hocam valla tek bildigim ses acma kisma tusundan o ekrana girme. Verdim bugün telefonu eger öyle dediginiz gibi bi cozumle olacaksa serviste de yaparlar hemen insallah.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mahmutbk77

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi note 3
Konular
15
ben şunu anlamadım format atarken yükleme yaparken ekran kullanılabiliyorsa yani çalışıyorsa normal kullanımda nasıl oluyorda çalışmıyor görüşmeden sonra ekran gelmemesi ya sensör arızası yada ekran koruyucu filmlerle alakalı oluyor cepte açılmayı engelleme seçeneği açık olursada telefonu açmaya çalıştığınızda sensörü kapatan film varsa ekran açılmayabilir
geçmiş olsun inşallah sorununuz kısa sürede çözülür

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Sıfırlamayi fabrika ayarlarina geri dönden sonrasında hard resetlemeyi açarken ses açma tuşuna basarak açılan menüden wipe all falan bı menü çıkıyor ya ordan

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fastboot ile temiz bir rom kurulumu muhtemelen tüm sorunlarınızı çözecektir. Servise teslim ettiğinizde kısa sürede hallederler gibi geliyor.

whitestone.ba

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
12
ben şunu anlamadım format atarken yükleme yaparken ekran kullanılabiliyorsa yani çalışıyorsa normal kullanımda nasıl oluyorda çalışmıyor görüşmeden sonra ekran gelmemesi ya sensör arızası yada ekran koruyucu filmlerle alakalı oluyor cepte açılmayı engelleme seçeneği açık olursada telefonu açmaya çalıştığınızda sensörü kapatan film varsa ekran açılmayabilir
Yok hocam anlamadiginiz yer bi ara aciliyor donma bi 15 dk sürem oluyo atıyorum sureyi ama kisa bi zaman o ara hemen islemleri yapmaya çalışıyorum. Ki zaten resetlemeyi yapiyorum acilirken gene gidiyo aciliyor telefon ama ekran gene olmuyo o zamanda bekliyorum biraz 5 10 dk sonra pini falan yazabiliyorum ancak yani sıkıntı heran vardi.

whitestone.ba

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
12
Fastboot ile temiz bir rom kurulumu muhtemelen tüm sorunlarınızı çözecektir. Servise teslim ettiğinizde kısa sürede hallederler gibi geliyor.
Insallah hocam

whitestone.ba

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
12
Teşekkür ederim bu arada hocam sağolun insallah hallolur cok severek aldığım herkese önerdiğim bi telefon moralim bozuldu.

mahmutbk77

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi note 3
Konular
15
Teşekkür ederim bu arada hocam sağolun insallah hallolur cok severek aldığım herkese önerdiğim bi telefon moralim bozuldu.

bunlar ufak şeyler can sıkılır ama sıkılmaya deymez

whitestone.ba

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
12
Ve evet arkadaslar bugun sabah itibariyle telefonumun ekran degisiminin gerceklesmis oldugunu gördüm ariza takipten ve kargoya verilmeye hazirlaniyor cihazim. 29/03/2018 de gonderdim ve 09/04/2018 inde işlem tamamlandi. Gayet makul bir sure bence. Heran benimle iletisime gecildi cok memnun kaldim delta servisten hatta gerekirse diye calisan kisi bana ozel numarasini bile verdi direk bana ulas diyerek. Umarim cihaz geldiginde de bu memnuniyetim devam eder. Delta servise cok tesekkur ederek iyi calismalar diliyorum.

whitestone.ba

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
12
SORUN ÇÖZÜLMEDİ.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt