Mi 6 ekran değişimi.

Hopalı Emrah

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Güvenlik Görevlisi
Konular
3
Genelde öyle tabi ki hocam ama Aliexpress'ten düzgün ve güvenilir bir satıcı bulunup sadece lcd panel siparişi verilip taktırılabilir..
Ya da onarımı yapacak kişi veya firma ile konuşulup elinde temiz orjinal çıkma panel varsa taktırılabilir..
E bu arada arkadaş illa ki Ben tüm paneli değiştireceğim kafam rahat olsun diyorsa da DELTA veya K.V.K teknik servislerinden birisine gönderip işini halledebilir, ben sadece fikir vermek istedim.
Ve son olarak yine kendi şahsi düşüncem, Delta ve K.V.K teknik servislerinden başka bir firmaya teslim etmezdim cihazımı çünkü Xiaomi konusunda yeterli bilgiye gerekli donanıma sahip olan bir tek bu firmalar..
Delta servisi aradım ve 800 TL fiyat çıkardılar. Komple ekran değişimi yapacaklarını söylediler, sadece akran camı değişmiyormuş. Telefonu 1735 TL ye aldım sadece ekran değişimi 800 TL ben böyle saçma bişey görmedim.

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Delta servisi aradım ve 800 TL fiyat çıkardılar. Komple ekran değişimi yapacaklarını söylediler, sadece akran camı değişmiyormuş. Telefonu 1735 TL ye aldım sadece ekran değişimi 800 TL ben böyle saçma bişey görmedim.
Gereksiz kazık( tabiri caizse) hocsm zatrn delta da orjinal kullanmıyor kendileri de söyledi bunu 300 tl ye al kendşn tak zor birşey değil
[doublepost=1512998241,1512997540][/doublepost]Yanlış anlaşılmasın xiaomi nin distrübüteri yok ondan orjinal parça bulunamıyor çıkma hepsi

ADEM1087

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
adem
Cihazım
mi 6
Konular
0
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

BU SERVİSLE Bİ KONUŞ DERİM. 300 TL GİBİ BİR RAKAMA EKRAN DEĞİŞİMİ YAPIYORLAR.

Zaferksc78

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sporcu
Konular
38
Çok fazla ve Xiaomi gibi F/P ürünü için...
Başka alternatifler bulacaksınız mecburen.
Geçmiş olsun bu arada

ali254ali

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali Aydın
Cihazım
Mİ 6 128 GB
Konular
1
Benim telefonun da cami catlak, kullanıma engel bir durum yok ama değiştirmek istiyorum. Sadece dokunmatik cam değişiyor mu acaba...

Üst Alt