Yardım Mi 6 Delta Servis Çözüm

• Konbuyu başlatan F1F1
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 9
  • Görüntüleme 1K

F1F1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erkan
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
4
Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce telefonumun ekranını Delta Servis tarafından değişti o günden sonra telefonumdan hiç bir şekilde verim alamıyorum ve ne yaptılarsa gün geçtikçe telefonda sorunlar oluşuyor
Sorunlarım şöyle
1.Telefon ile görüşme sırasında ahize den cızıltı geliyor büyük bir olasılıkla patladı
2.Telefonu 3 farklı bilgisayara bağlamama rağmen hiçbir şekilde bilgisayarlar telefonumu görmedi farklı ara kablo da kullandim USB hata ayıklama açık
3.Telefon ekran değişiminden sonra performansı çok düştü en ufak şeyde ısınıyor online oyun oynamak nerdeyse imkansız oldu aşağıdaki gibi sürekli interneti kapatıyor
Ne yapmam gerektiği hakkında sizden yardım istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim tekrardan Delta Servise göndermek istemiyorum Telefonun resmen içine ettiler birde tel oraya gidince çok uzun süre kalıyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

axuaxu54

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yakup
Cihazım
Mi6
Meslek
Tornacı
Konular
51
Tekrar gönder düzelmez ise para iadesi veya değişim iste garanti devam ediyor ise

Oyla:

Cemented

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Timuçin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
17
Şu durumda yapılacak en iyi şey (garanti devam ediyorsa) servise göndermek.
Dışarıda yaptırırsan garanti dışına çıkar. O zaman iade şansınız da kalmaz.

Oyla:

F1F1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erkan
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevaplar için teşekkürler Garanti devam ediyor daha 7 8 aylık telefon
Tamir süresini çok uzatıyorlar yaptıkları da ortada
Benim ne yapmam lazım telefonu iade veya değişimi yapmaları için

Oyla:

Furkanbal

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
3
Cihazım
Mi6
Konular
37
Cevaplar için teşekkürler Garanti devam ediyor daha 7 8 aylık telefon
Tamir süresini çok uzatıyorlar yaptıkları da ortada
Benim ne yapmam lazım telefonu iade veya değişimi yapmaları için
Delta pişmanlıktir dostum sen direk gönder onu aynı sorundan 3 kere gönderdiğin zaman değişim yada iade alınıyor tüketici haklarına yazman falan lazım kolay gelsin

Oyla:

bysensei

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ömür
Cihazım
mi6
Konular
0
Ekranlar ile ilgili şöyle bir bilgi vereyim ;

benimde başımdan geçti böyle bir durum Mİ6 cihazlarında yapılan ekran değişiminden sonra verimlilik düşmesi bazen ekran donması vsvs gibi durumlar olabilir
maalesef ülkemize gelen ekranlarda sorun var orjinal adı altında takılan ekranlarda bile aynısı olmaktadır. mi 6 ekran seçiyor maalesef bazı ekran serileri orjinal olsa bile telefon uyum sağlayamıyor yaklaşık 3 ekran değişimi oldu bu yüzden ve artık sorunu telefon değiştirerek çözdüm size kolay gelsin zahmetli ve zamanınız bol ise sürekli servise gönderin bunu bilmelerine rağmen yapıyorlar bende servisten aldım bu bilgiyi ekran ilk takıldıktan sonra 1 2 gün iyi gidiyor ondan sonra telefon sapıtıyor maalesef

Oyla:

Cb1111-1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Coşkun
Cihazım
Xiaomi Mi 8lite
Konular
5
Delta pişmanlıktir dostum sen direk gönder onu aynı sorundan 3 kere gönderdiğin zaman değişim yada iade alınıyor tüketici haklarına yazman falan lazım kolay gelsin
Bunu teknik servislerde bildiği için 3. Hakkını göndermeden farklı birşeyi bahane ediyorlarmış.. Mesela darbe aldıpından bu şekilde olmuş vs gibi bahaneler sunuyorlar...

Oyla:

F1F1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erkan
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekranlar ile ilgili şöyle bir bilgi vereyim ;

benimde başımdan geçti böyle bir durum Mİ6 cihazlarında yapılan ekran değişiminden sonra verimlilik düşmesi bazen ekran donması vsvs gibi durumlar olabilir
maalesef ülkemize gelen ekranlarda sorun var orjinal adı altında takılan ekranlarda bile aynısı olmaktadır. mi 6 ekran seçiyor maalesef bazı ekran serileri orjinal olsa bile telefon uyum sağlayamıyor yaklaşık 3 ekran değişimi oldu bu yüzden ve artık sorunu telefon değiştirerek çözdüm size kolay gelsin zahmetli ve zamanınız bol ise sürekli servise gönderin bunu bilmelerine rağmen yapıyorlar bende servisten aldım bu bilgiyi ekran ilk takıldıktan sonra 1 2 gün iyi gidiyor ondan sonra telefon sapıtıyor maalesef
Mi 6 dan sonra hangi telefona geçtin kardeşim Servise vermek istemiyorum tam bir baş ağrısı p

Oyla:

F1F1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erkan
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
4
Bende degistiricem aslında mi 6 çok iyi ama bu ekran değişiminden sonra telefon acayip performans kaybı yaşadı online oyun oynamak nerdeyse imkansız oldu azıcık ısınma yapsın hemen mobil veriyi ve wi-fi kapatıyor geri açılması da tam bir isgence tel soğuyacak da mobil veri açılacak
Benim aklımda da poco vardı ama sırf bu Delta Servis gibi dandik bir Servise bağlı olduğundan vazgectim
Asus Zenfone 5Z alicam en azından resmi servis ağı var Türkiye garantili

Oyla:
Üst Alt